CoD Warzone FPS düşmesi

Mehmet İlal

Megapat
Daha fazla  
CoD Warzone'da GTX 1660 Super, i5 4570, 8 GB RAM, 600W PSU var ama FPS düşmesi aliyorum. Hangi ayarı denediysem de faydası olmadı, 1080P Low'da 120-140 FPS verirken Ultra'da 60 veriyor ama bazen FPS kisa sureli olsa da dusuyor, özellikle rakiple karsilasinca. Bir cozumu var midir? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 gb ram oyun için yetersiz.Oyun zaten orta ayarlarda bile 10gb gibi bir ram kullanmakta.Ram'inizi 16gb'ya yükseltirseniz sorun kalmayacak gibi.İyi oyunlar.

O dropların ne yazık ki sebebi 8 GB ram. Bende de aynı şekilde 100+FPS alırken bir anda 80-70'e düşüyor ve o düşüş mükemmel derecede rahatsız ediyor. YouTube üzerinde 8 GB vs 16 GB videoları var izlersen daha net anlayacaksın.
Ayrıca kullanılan disk eğer eskiyse o da problem olabiliyor.

Evet fark ettim gerçektende bi 8 gb sorunu çözecek
Ek olarak arkadaşlar 8gb ramim ddr3 anakarttan dolayı ddr3 alsam sıkıntı olur mu anakart ddr3 1600mhz hızı destekliyor ?

Son düzenleme:
Hocam şimdi bende tek ram yok 2 tane 4 lük var ama bi 8 lik alsam dual channel dan yararlanamıyorum galiba dimi o değilde internette gördüğüm cpu ya configurations denen yerden 4 ü seçince drop olayı durdu ama işlemciye zarar veriyor olabileceğinden korkuyorum

Cpu olayını bilmiyorum. Kurcalamamak lazım cpu yu fazla.Ram olayında 2 tane daha 4 lük alıcaksın bildiğim kadarıyla dual çalışır yine.Şöyle 4+4+4+4 olucak dual olur böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…