CoD Warzone FPS düşmesi

Mehmet İlal

Megapat
Daha fazla  
CoD Warzone'da GTX 1660 Super, i5 4570, 8 GB RAM, 600W PSU var ama FPS düşmesi aliyorum. Hangi ayarı denediysem de faydası olmadı, 1080P Low'da 120-140 FPS verirken Ultra'da 60 veriyor ama bazen FPS kisa sureli olsa da dusuyor, özellikle rakiple karsilasinca. Bir cozumu var midir? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 gb ram oyun için yetersiz.Oyun zaten orta ayarlarda bile 10gb gibi bir ram kullanmakta.Ram'inizi 16gb'ya yükseltirseniz sorun kalmayacak gibi.İyi oyunlar.

O dropların ne yazık ki sebebi 8 GB ram. Bende de aynı şekilde 100+FPS alırken bir anda 80-70'e düşüyor ve o düşüş mükemmel derecede rahatsız ediyor. YouTube üzerinde 8 GB vs 16 GB videoları var izlersen daha net anlayacaksın.
Ayrıca kullanılan disk eğer eskiyse o da problem olabiliyor.

O dropların ne yazık ki sebebi 8 GB ram. Bende de aynı şekilde 100+FPS alırken bir anda 80-70'e düşüyor ve o düşüş mükemmel derecede rahatsız ediyor. YouTube üzerinde 8 GB vs 16 GB videoları var izlersen daha net anlayacaksın.
Ayrıca kullanılan disk eğer eskiyse o da problem olabiliyor.
Evet fark ettim gerçektende bi 8 gb sorunu çözecek
Ek olarak arkadaşlar 8gb ramim ddr3 anakarttan dolayı ddr3 alsam sıkıntı olur mu anakart ddr3 1600mhz hızı destekliyor ?

Son düzenleme:
Hocam şimdi bende tek ram yok 2 tane 4 lük var ama bi 8 lik alsam dual channel dan yararlanamıyorum galiba dimi o değilde internette gördüğüm cpu ya configurations denen yerden 4 ü seçince drop olayı durdu ama işlemciye zarar veriyor olabileceğinden korkuyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı