AiTojon Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 23 Ocak 2021 #1 Merhaba CoD Warzone'da login ekranında takılı kalıyor. Saatlerce bekledim, hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Blizzard'a kaydolduğum hesap ile giriş yapıyorum ama yok, açılmıyor. Ne yapayım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2021
Merhaba CoD Warzone'da login ekranında takılı kalıyor. Saatlerce bekledim, hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Blizzard'a kaydolduğum hesap ile giriş yapıyorum ama yok, açılmıyor. Ne yapayım?
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 23 Ocak 2021 #2 Oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin, modemini aç kapat yapabilirsin, anti-virüs programın varsa devre dışı bırakabilirsin. Artı 0 Eksi
Oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin, modemini aç kapat yapabilirsin, anti-virüs programın varsa devre dışı bırakabilirsin.
KS KS AiTojon Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 24 Ocak 2021 #3 Sorunu çözdüm activision hesabı açmak gerekiyormuş ben battle.net hesabıyla giriş yapmaya çalışmıştım. Artı 0 Eksi
Sorunu çözdüm activision hesabı açmak gerekiyormuş ben battle.net hesabıyla giriş yapmaya çalışmıştım.