CoD Warzone güncellemesi

shulatzo

Hectopat
Daha fazla  
1.5 hafta önce 26 GB güncelleme yapmama rağmen bugün 39 GB'lık güncelleme geldiğini gördüm. Sanırım season 4 güncellemesi bu. Anlayamadığım şey ise neden bu kadar büyük çaplı geliyor bu güncellemeler. Oyunun kendi boyutu ne kadarki? Ayrıca anlayamadığım bir nokta daha var. Biz Warzone indirirken MW2Cr'yi değil mi indiriyoruz? 90+ GB Battle royale oyunu olmamalı. Öyleyse neden indiriyoruz kullanamayacağımız oyunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiğiniz miktarın tamamını + olarak düşünmemek gerekiyor. Dosyaların yer değiştirip boyutunun aynı kalması da olabilir.

Ayrıca güncelleştirme işte ya. Adamlar yeni bir şeyler yapıyorlar ve boyut da böyle. İnternet hızınızın düşük olması üzücü fakat yani buna isyan etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Sadece hız yüzünden ediyorsunuz. 100mbit internet (ki bu devirde dünyada gerçekten çok yaygın aslında) 39 gb'ı 45 50 dk'da maksimum indiriyor.

2.1mb/s ile indiriyor 24Mb paketli internetim. Benim gibiler için büyük sorun. Evde tek yaşamıyorsa daha çok sorun. :( İngilizce seviyem yeterli olmadığı için gelen güncellemeyi okuyamadım. Oyuna ek bir şey gelmiyorsa ve harita gibi büyük çaplı değişim yoksa nasıl olabiliyor. 1 silaha 1 GB güncelleme gelse 39 tane silah yok ya. Merak ettim sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı