CoD Warzone Hala Oynanılır mı?

Daryl1dx

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2018
Mesajlar
2.917
Makaleler
1
Çözümler
19
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi geceler. Oyun oynanılabilir durumda mı acaba? Hile durumu nasıl? Verdanks haritası duruyor mu hala? Son olarak, FPS sıkıntıları var mı eskisi gibi acaba?
 
Oyunda hile baya baya azaldı çünkü anti-cheat getirildi. Verdansk haritası 5-6 ay önce kalktı ve Caldera adlı map getirildi. Caldera çok büyük, yokuşların ve uçurumların olduğu, araba sürmenin imkansız olduğu, ağaçlar çok olduğu için adam görmenin zor olduğu bir map. Pubg haritası gibi yani :) Ama Warzone hala en iyi battle royale oyunu. Ayrıca Rebirth diye bir mod var ve çok keyifli. Warzone'u ayakta tutan mod bir nevi. Takım bulup oynarsan keyif alırsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence en iyi BR oyunu şu an Apex. Arcade olmayan dersek Warzone. FPS sorunu yaşamadım son oynadığımda hile de denk gelmedi bayağıdır.
 
FPS konusuna değinmeyi unuttum. Warzone pek iyi optimize edilmediği için biraz düşük FPS veriyor. 6600 XT-5600 X ikilisiyle 130 FPS alıyorum Rebirth modunda. Halbuki Apex'in Arena modunda 240 FPS alabiliyorum. Tabii şöyle de bir gerçek var, Arena modunda 6 kişi varken, Rebirth modunda 45 kişi var. Ve Rebirth'te map çok daha büyük. Battle Royale modunda ise 100 FPS falan alıyorum.
 
Wallhack, aimbot. Bir ara capital bölgesinde balona yakın bir yerden haritanın altına girip üsteki oyuncuları vuruyorlardı. 🙂 Aynı bug daha önce peak'te vardı. 🙃 Harita eskisine göre biraz daha oynanabilir hale geldi. 🤗
 

Yeni konular

Geri
Yukarı