CoD Warzone Hala Oynanılır mı?

Apex Legends varken en iyi BR oyunu olması çok zor. King Kong vs. geleceğine önce oyuna bir optimizasyon ayarı vermeleri lazım. Gereksiz kasıntı bir oyun. Onu geçtim yeni harita da hiç oynanabilir değil.

Aim Assist olayına hiç girmeyeceğim, oyunu çok fazla "Arcade" hale getiriyor.
 
Hocam herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sanırım Apex Legends'e başlayacağım :D Apexi ve Warzone oyunlarını hep ilk çıktıkları zamanlar oynamıştım sonradan bırakmıştım. Aklımda Warzone var idi, ama gerek yeni yen, (ww2 silahları) falan getirdikleri için bir sık soğudum. Şimdi kim silah leveli kasıp, özelliklerini açacak :D M4A1 ile oynardım önceleri hep.
 
Hocam herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sanırım Apex Legends'e başlayacağım :D Apex'i ve Warzone oyunlarını hep ilk çıktıkları zamanlar oynamıştım sonradan bırakmıştım. Aklımda Warzone var idi, ama gerek yeni yen, (WW2 silahları) falan getirdikleri için bir sık soğudum. Şimdi kim silah leveli kasıp, özelliklerini açacak :D M4A1 ile oynardım önceleri hep.

Ben CoD Warzone nereden indirebilirim hiçbir yerden bulamıyorum 2.0 var her yerde.
 
Mobildeki harita artık sadece mobilde var. O harita pc versiyonundan kalkalı 1.5 yıl oldu zaten. Şu an 1'de Caldera var. 2'de ise Al Mazrah var yepyeni bir harita. Mobilde olan haritanın adı da Verdansk idi.
 
Mobildeki harita artık sadece mobilde var. O harita PC versiyonundan kalkalı 1.5 yıl oldu zaten. Şu an 1'de caldera var. 2'de ise al mazrah var yepyeni bir harita. Mobilde olan haritanın adı da verdansk idi.

Battle Royale için değil şu hani kısa takımlı ölüm maçları olanlar.
 

Geri
Yukarı