CoD Warzone i5 4690 kullanımı sürekli %100

DreamChaser06

Hectopat
Call of Duty Warzone'da normalde sistemimle aynı grafiklerde 60 civarı almam gerekiyorken 40 civarı alıyorum bazen de drop yiyorum. Açık alanda gölgeler piksek piksel gözüküyor görüntü yırtılıyor. İşlemci kullanımı daha ana menüdeyken 80'i görüyor. Oyun içindeyken 100 aşağısına inmiyor. Nedeni ne olabilir?

Sistem: i5 4690, ASUS GTX770, MSI Z95 GAMING 5 anakart, 2x4 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Call of Duty Warzone'da normalde sistemimle aynı grafiklerde 60 civarı almam gerekiyorken 40 civarı alıyorum bazen de drop yiyorum. Açık alanda gölgeler piksek piksel gözüküyor görüntü yırtılıyor. İşlemci kullanımı daha ana menüdeyken 80'i görüyor. Oyun içindeyken 100 aşağısına inmiyor. Nedeni ne olabilir?

Sisteminiz oyun için yetersiz.

İşlemcini i7 4770, RAM'i de 16 GB yap. GittiGidiyor da satılıyor 2'si de. Oradan alabilirsin.

İşlemciye yüklenen ayarları kısın.Diğer ayarları biraz arttırabilirsiniz.

Kenar yumuşatma ayarı düşükse kırılma gözlenmesi normal, RAM takviyesi yapmadan FPS düşüşlerini çözmek mümkün değil. İşlemci sınırda bile olsa yeterli RAM ile yüksek GPU kullanımı elde edersin.

Sistemin mevcut hali ile daha iyi performans vermesi mümkün değil. 1080P çözünürlükte 12-13 GB RAM tüketen oyundan bahsediyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı