CoD Warzone i5 4690 kullanımı sürekli %100

DreamChaser06

Hectopat
Call of Duty Warzone'da normalde sistemimle aynı grafiklerde 60 civarı almam gerekiyorken 40 civarı alıyorum bazen de drop yiyorum. Açık alanda gölgeler piksek piksel gözüküyor görüntü yırtılıyor. İşlemci kullanımı daha ana menüdeyken 80'i görüyor. Oyun içindeyken 100 aşağısına inmiyor. Nedeni ne olabilir?

Sistem: i5 4690, ASUS GTX770, MSI Z95 GAMING 5 anakart, 2x4 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistemime yakın olan sistemlerde daha iyi oynanılabilirlik verdiği için yazıyorum yoksa evet yeterli kalmıyor bu sistem ama gördüğüm videoda 3. nesil işlemci kullanılıyordu üstelik.

Benim sistemime yakın olan sistemlerde daha iyi oynanılabilirlik verdiği için yazıyorum yoksa evet yeterli kalmıyor bu sistem ama gördüğüm videoda 3. nesil işlemci kullanılıyordu üstelik.
3.nesil neydi? İ7 ise senden daha iyi oyun performansı alması normal. Zaten youtube videolarının çoğu sallama oluyor. Güvenmenizi önermem.

Apex Lagends oyununda bu sistemle çok daha iyi sonuç alırsın. Güncelleme imkanın yoksa onu bir dene istersen.

Attığın videodaki sistemde 16 GB RAM var. RAM yetersiz geldiği durumda 5900X, RTX 3090 da kullansan FPS çakılır. Yalnızca ekran kartı ve işlemci oyundan iyi sonuç almak için yeterli değil.

Son düzenleme:
Düşük ayarlarda oynadığın için kenar yumuşatma ayarı da düşüktür. Bu sıkıntı yaratır. Onun dışında HDD kullanıyorsan yavaşlıktan dolayı dokuların geç yüklenmesi gibi sorunlar da yaşıyor olabilirsin.

16 GB RAM ile oyunu oynamak neredeyse imkansız inanılmaz fps düşmeleri yaşarsın. Gtx 970 i7 4790k sistemim vardı 8 GB RAM yüzünden oynanmıyordu. Ram yükseltmesi yaparsan fps drop yaşamazsın. Ayrıca bir yerde okumuştum hyperthreding desteklemeyen eski işlemcilerde çok sağlıklı oynanmıyor deniyordu. %80 kullanım bu nedenle olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı