körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ocak 2021 #11 azzcnbyrktr1 dedi: Ücretsiz piyasaya çıkıp sonradan ücretli olan oyun tanımıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende. Hatta tam tersine ücretli iken bedava olan oyunlar var. Misal TF2 ve CS:GO. Ahmet İnanoğlu dedi: Bazı arkadaşlar gülecek ama, Warzone'un ücretsiz olduğunu şimdi öğrendim Genişletmek için tıkla... İlgin yoksa normal. Bende Fortnite'ın senaryolu bir oyun olduğunu sanıyordum. Videoları vs vardı. Değilmiş.
azzcnbyrktr1 dedi: Ücretsiz piyasaya çıkıp sonradan ücretli olan oyun tanımıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende. Hatta tam tersine ücretli iken bedava olan oyunlar var. Misal TF2 ve CS:GO. Ahmet İnanoğlu dedi: Bazı arkadaşlar gülecek ama, Warzone'un ücretsiz olduğunu şimdi öğrendim Genişletmek için tıkla... İlgin yoksa normal. Bende Fortnite'ın senaryolu bir oyun olduğunu sanıyordum. Videoları vs vardı. Değilmiş.
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #12 121228 dedi: Olmaz, niye olsun ki? Genişletmek için tıkla... Nakerosu dedi: Oyun ücretsiz sunulmuş, neden ücretli olsun? Genişletmek için tıkla... Şöyle derseler; bu oyun çok oynanıyor biz bir paralı yapsak çok kazanırız ya oyunumu al ya da oynama. Bundan korkuyorum ben.
121228 dedi: Olmaz, niye olsun ki? Genişletmek için tıkla... Nakerosu dedi: Oyun ücretsiz sunulmuş, neden ücretli olsun? Genişletmek için tıkla... Şöyle derseler; bu oyun çok oynanıyor biz bir paralı yapsak çok kazanırız ya oyunumu al ya da oynama. Bundan korkuyorum ben.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 24 Ocak 2021 #13 otantikçocuk32 dedi: Şöyle derseler; bu oyun çok oynanıyor biz bir paralı yapsak çok kazanırız ya oyunumu al ya da oynama. Bundan korkuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Yapamazlar, oyun ücretsiz sunulmuş mu? Sunulmuş.
otantikçocuk32 dedi: Şöyle derseler; bu oyun çok oynanıyor biz bir paralı yapsak çok kazanırız ya oyunumu al ya da oynama. Bundan korkuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Yapamazlar, oyun ücretsiz sunulmuş mu? Sunulmuş.
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #14 Nakerosu dedi: Yapamazlar, oyun ücretsiz sunulmuş mu? Sunulmuş. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sunulduğu için paralı olması mümkün mü?
Nakerosu dedi: Yapamazlar, oyun ücretsiz sunulmuş mu? Sunulmuş. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sunulduğu için paralı olması mümkün mü?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 24 Ocak 2021 #15 otantikçocuk32 dedi: Ücretsiz sunulduğu için paralı olması mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır, öyle olaya denk gelmedim, olması imkansız gibi bir şey.
otantikçocuk32 dedi: Ücretsiz sunulduğu için paralı olması mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır, öyle olaya denk gelmedim, olması imkansız gibi bir şey.
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #16 Nakerosu dedi: Hayır, öyle olaya denk gelmedim, olması imkansız gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Peki ücretli olursa oyun bende kalır mı battle.netden oynadığım oyun?
Nakerosu dedi: Hayır, öyle olaya denk gelmedim, olması imkansız gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Peki ücretli olursa oyun bende kalır mı battle.netden oynadığım oyun?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 24 Ocak 2021 #17 otantikçocuk32 dedi: Peki ücretli olursa oyun bende kalır mı battle.netden oynadığım oyun? Genişletmek için tıkla... Hocam, ilk olarak ücretli olamaz. Fazla telaş yapmana gerek yok.
otantikçocuk32 dedi: Peki ücretli olursa oyun bende kalır mı battle.netden oynadığım oyun? Genişletmek için tıkla... Hocam, ilk olarak ücretli olamaz. Fazla telaş yapmana gerek yok.
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #18 Nakerosu dedi: Hocam, ilk olarak ücretli olamaz. Fazla telaş yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani kesin nedenler lazım yoksa ben basit rahatlayan biri değilimdir. Mesela oyunu bir kere kütüphaneme eklediğim için hep bende kalır veya ücretsiz sunulduğu için paralı olamaz gibi nedenler.
Nakerosu dedi: Hocam, ilk olarak ücretli olamaz. Fazla telaş yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani kesin nedenler lazım yoksa ben basit rahatlayan biri değilimdir. Mesela oyunu bir kere kütüphaneme eklediğim için hep bende kalır veya ücretsiz sunulduğu için paralı olamaz gibi nedenler.
Oyun Clash Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 382 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Ocak 2021 #19 körbiginar dedi: İlgin yoksa normal. Bende Fortnite'ın senaryolu bir oyun olduğunu sanıyordum. Videoları vs vardı. Değilmiş. Genişletmek için tıkla... Aslında senaryo modu var: "Dünyayı Kurtar". Adamlar parayı Battle Royale'dan bulduklarından Dünyayı Kurtar'ı pek güncellemeyecekler.
körbiginar dedi: İlgin yoksa normal. Bende Fortnite'ın senaryolu bir oyun olduğunu sanıyordum. Videoları vs vardı. Değilmiş. Genişletmek için tıkla... Aslında senaryo modu var: "Dünyayı Kurtar". Adamlar parayı Battle Royale'dan bulduklarından Dünyayı Kurtar'ı pek güncellemeyecekler.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 24 Ocak 2021 #20 Hocam bu 4. Warzone ücretli olur mu konunuz. Yeter artık. Olmaz dedik kaç kere.