CoD Warzone "Memory Error 13 - 71" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

bnymn18

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım - Bilgisayar Teknisyeni - Halkla İlişkiler Uzmanı
Merhabalar ben 3 gün önce oyunu indirdim ve oynamaya başladım. Geçen akşam menü kısmında oyun kapandı, tekar açmak istediğimde ise devamlı bu hata çıkıyor ve açılmıyor.

Sistem özelliklerim:
  • 32 GB 3200MHz RAM
  • MSI Gaming 1050 Ti 4 GB
  • R5 1600 işlemci
  • 1TB HDD (250GB boş alan var)
  • Windows 10 Pro (crack) sürüm 1909
  • NVIDIA ekran kartı sürücüm 442.59 sürümü

Benim için önemli olan oyunun açılması. Yani connecting ekranında bu hatayı vermemesi.

1584259060462.png

1. hata: Oyuna play tuşuna basınca ilk bu hata çıkıyor. Windows sürümüm uyumlu olmadığını söylüyor, evete basarsam web sayfası açıyor ancak hayır dersem 2. hata geliyor.

1584259638432.png

dx12.PNG

grafik.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ihtimal sanal bellek kapalı, resimdeki yerden sanal belleği ayarlayın.

Ayrılmış gözüküyor. Soldaki bana ait. Kaç gündür sürücüleri tekrar terkar kuruyorum Windows güncelleme yapıyorum. Ama bir türlü olmuyor devamlı o Memory hatası var. Anlamadığım iki gün oynadm üçüncü günü menüde attı ve bir daha açılmadı. Ne alaka?

1584366678753.png

Yüksek ihtimal sanal bellek kapalı, resimdeki yerden sanal belleği ayarlayın.
32 GB RAM olan sistemde sanal belleği hiç kullanmasa bile olur.

@bnymn18 , bu sorun XBOX kullanıcılarının bile yaşadığı bir sorun. Güncelleme bekleyiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hatayı bugün bende aldım, yabancı kaynaklardan sorunun çözümünü buldum fakat sadece konsol üzerinden çözümü var. Hatanın sebebi ise oyun içindeki Regiment'e "alay" katıldığınız zaman oluyor. Eğer Xbox veya PlayStation4 konsolun var ise hata çözümü YouTube üzerinde mevcut.
Edit: Kendi konsoluma şu an oyunu indiriyorum çözümü deneyeceğim, eğer çözülürse burayı tekrardan yeşillendireceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS4 üzerinden direkt olarak giriş yapılıyor fakat yeni bir regimente katılmanız gerekiyor. Sorunu bu şekilde hallettim ben.

Arkadaşın paylaştığı bu problemin aynısını ben de yaşıyorum. Lütfen bir çözümü yok mu? Tüm yabancı kaynakları izledim okudum denedim yok olmuyor. Daha dün açılan oyun saatlerce oynadığım oyun şimdi oynayamıyorum.

Dostum Selam;

Bu hatayı hiçbir şekilde çözemedim ben. Battle Pass aldım bir de. Çevremde konsolu olan arkadaşım yok, bilgileri versem yardımcı olabilir misin? Denemediğim şey kalmadı. Farklı bir hesap açılıyor ama Battle pas aldığım hesabım açılmıyor.

Dostum Selam;

Bu hatayı hiçbir şekilde çözemedim ben. Battle Pass aldım bir de. Çevremde konsolu olan arkadaşım yok, bilgileri versem yardımcı olabilir misin? Denemediğim şey kalmadı. Farklı bir hesap açılıyor ama Battle pas aldığım hesabım açılmıyor.

Tabii dostum bir seferlik yardımcı olabilirim. Activision hesabını herhangi bir PSN hesabına bağlayıp bilgileri özelden atarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı