CoD Warzone mobil internetle maç bulurken ev internetiyle bulmuyor

407144

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, sorunum başlıktaki gibi. Ayrıyeten şunu da eklemek istiyorum, TT veya TurkNet de iken de buluyor bir sıkıntı yoktu. Comnet'te başladı bu sıkıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetinize ping testi yapın ping değerlerini yüksekse oyun sizi düşük pingli bir sunucuya atmak isteyeceği için oyun bulmuyo olabilir. Ayarlarda sanırım max ping değeri gibi bir bölüm vardı bulabilirseniz o ayarı yükseltin.

Ayrıca bu video da işinize yarıyabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternetinize ping testi yapın ping değerlerini yüksekse oyun sizi düşük pingli bir sunucuya atmak isteyeceği için oyun bulmuyo olabilir. Ayarlarda sanırım max ping değeri gibi bir bölüm vardı bulabilirseniz o ayarı yükseltin.

Ayrıca bu video da işinize yarıyabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ping 60 ile başlıyor 300 e kafar gidiyor. Ama sabah kalkıyorum pc yi açıyorum direkt giriyor. Sonra oyundan çıkarsam bir daha maç bulmuyor. Şuan evde değilim eve geçince o ayara bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı