COD Warzone NAT Type Strict

sisibaran

Centipat
COD Warzone'da NAT Type'ım Strict olarak gözüküyor bu da haliyle ping değerlerimin yüksek olmasına neden oluyor. Oyun deneyimim mahvoluyor. İnternette araştırmalar yaptım fakat güvenilir bir yönteme rastlayamadım ya da iş hakkında sıfır bilgiye sahip olduğum için denemeye cesaret edemedim diyebiliriz.
Nasıl NAT Type'ımı düzeltebilirim? Open hale veya Moderate hale getirebilirim?

Bende de Moderate olarak görünüyor. Çoğu zaman match making den sonra map yüklenirken oyun kalıyor öyle asla oyuna girmiyor bazen ise oyuna giriyor ama %20 - %80 arası sürekli Packet Loss verip duruyor. Bende NAT Type: Open yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorum nasıl yapacağımı.

Selamlar aynı sorunu bende yaşıyorum ve gerçekten çok can sıktı hiç bir oyunda sıkıntı yokken cod oynayamıyorum loss yüzünden , aynı şekilde nat type bende de moderate durumda ve oynanacak gibi değil "nat type OPEN" nasıl yapılacağına dair bir kaç video buldum ama onlarda çare olmadı(modem arayüzüne girip DMZ açıp port açmak gibi )

Ben de aynı sorunu yaşıyorum şu an bunu internet sağlayıcınızla konuşarak halledebilirsiniz CGN IP havuzundan çıkma talebinde bulunarak çözülüyor henüz ben çözemedim konu bayağı eski ama çözemeyen varsa böyle halledebilir

Ben de aynı sorunu yaşıyorum şu an bunu internet sağlayıcınızla konuşarak halledebilirsiniz CGN IP havuzundan çıkma talebinde bulunarak çözülüyor henüz ben çözemedim konu bayağı eski ama çözemeyen varsa böyle halledebilir

Herhangi bir kötü yanı var mu böyle yapmamızın? Konuyu biraz daha açar mısın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı