CoD Warzone oynanır mı?

EfeOzcann

Hectopat
Yer
Bornova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Xbox'da Forza Horizon 5'i güncellemek isterken yanlışlıkla 120 GB'lik oyunu sildim, şimdi geri Forza Horizon 5'i indireyim mi yoksa Warzone mi? Ayrıca PUBG tarzı oyunları seviyorum ve FH 5 olsa da olur olmasa da, arabaya karşı pek bir ilgim yok. Warzone'ye şans vermem gerek mi? Oynayan kişiler bana söylerse sevinirim.

Warzone iyi oyundur. Denemenizi tavsiye ederim. Şu sıralar oynamasam da arada bir girerdim önceden.

Peki gerçekten oynamaya değer mi çünkü sadece 185 GB yer var yani 1 tanesini indirebilirim sizce hangisini yapmalıyım?

Xbox'da Forza Horizon 5'i güncellemek isterken yanlışlıkla 120 GB'lik oyunu sildim, şimdi geri Forza Horizon 5'i indireyim mi yoksa Warzone mi? Ayrıca PUBG tarzı oyunları seviyorum ve FH 5 olsa da olur olmasa da, arabaya karşı pek bir ilgim yok. Warzone'ye şans vermem gerek mi? Oynayan kişiler bana söylerse sevinirim.
Alıştıktan sonra akıyor.

Peki gerçekten oynamaya değer mi çünkü sadece 185 GB yer var yani 1 tanesini indirebilirim sizce hangisini yapmalıyım?

İndirdiğiniz oyun diskinizi işgal etmeyecek. Bana ne gitmem demeyecek. Warzone'u indirip deneyin ona göre kararınızı verin. Önerimizi belirttik.

Peki Controler'dan oynamak çok zor olur mu?

Her FPS oyununu oynamak zor olur. Ama klavye-mouse destekleyen bir oyun. Klavye ve mouse takarak PC'den farksız oynayabilirsiniz.

Her FPS oyununu oynamak zor olur. Ama klavye-mouse destekleyen bir oyun. Klavye ve mouse takarak PC'den farksız oynayabilirsiniz.

Peki serverları farklı mı ve ben PS oynayan ile aynı oyunda mi olurum?

Bir de oyunu oynayacağım fakat kulaklık takmam zorunlu olur mu takmadan oynayabilir miyim sadece televizyonun sesi ile oynayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı