Mustafa Yeniçeri Centipat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 32 24 Mart 2020 #1 Oyunu 5 10 dk oynuyorum oyun birden donuyor ve atıyor hiçbir hata vermiyor. Nasıl çözebilirim?
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2020 #2 Mustafa Yeniçeri dedi: Oyunu 5 10 dk oynuyorum oyun birden donuyor ve atıyor hiçbir hata vermiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu sabahtan beri server sorunları var. Oyuncuyu atabiliyor durduk yere. Artı 0 Eksi
Mustafa Yeniçeri dedi: Oyunu 5 10 dk oynuyorum oyun birden donuyor ve atıyor hiçbir hata vermiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu sabahtan beri server sorunları var. Oyuncuyu atabiliyor durduk yere.
KS KS Mustafa Yeniçeri Centipat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 32 24 Mart 2020 #3 Arkadaşlarım oynuyor hiçbir problem olmadan ama ben oynayamıyorum dün de hata veriyordu çözdüm şimdi de bu çıktı. Artı 0 Eksi
Arkadaşlarım oynuyor hiçbir problem olmadan ama ben oynayamıyorum dün de hata veriyordu çözdüm şimdi de bu çıktı.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2020 #4 Mustafa Yeniçeri dedi: Arkadaşlarım oynuyor hiçbir problem olmadan ama ben oynayamıyorum dün de hata veriyordu çözdüm şimdi de bu çıktı. Genişletmek için tıkla... Zaten incelerseniz, forumda farklı farklı sorun yaşayan sayısız kullanıcı var. Kimisi ilk günden beri sorun yaşamadan oynuyor, kimisi birini çözüp diğeriyle boğuşuyor. Artı 0 Eksi
Mustafa Yeniçeri dedi: Arkadaşlarım oynuyor hiçbir problem olmadan ama ben oynayamıyorum dün de hata veriyordu çözdüm şimdi de bu çıktı. Genişletmek için tıkla... Zaten incelerseniz, forumda farklı farklı sorun yaşayan sayısız kullanıcı var. Kimisi ilk günden beri sorun yaşamadan oynuyor, kimisi birini çözüp diğeriyle boğuşuyor.