Warzone oyundan atma

İşletim sistemi
Windows 10

Avci_35

Centipat
Merhaba,
Warzone'a giriş yaptığımda, introyu geçtikten sonra hata vermeden oyun birden kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Sistem:

ASUS Prime B-250M K.
Intel i5 7400 3.0 GHz.
16 GB DDR 4 RAM.
1050 Ti OC Edition.
Windows 10.

GeForce'un son güncellemelerini yaptım. Windows'unda son güncellemelerini yaptım.

Process Monitor hata raporu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de herhangi bir sorun çıkarmıyor. Ancak 2 arkadaşımı oyuna girdikleri gibi atıyor. Ne yaptıysak çözümü bulamadık. Herhangi bir hata da vermiyor.

Forum üzerinden baya bir arkadaşla ekleşme oldu oradan. Bazılarıyla beraber de girdik, sorun yaşamadık.

Merhaba,
Warzone'a giriş yaptığımda, introyu geçtikten sonra hata vermeden oyun birden kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Sistem:

ASUS Prime B-250M K.
Intel i5 7400 3.0 GHz.
16 GB DDR 4 RAM.
1050 Ti OC Edition.
Windows 10.

GeForce'un son güncellemelerini yaptım. Windows'unda son güncellemelerini yaptım.

Process Monitor hata raporu:

Umarım, düzeltirsin! Arkadaşım da da aynısı oldu, silip yükledi ama sen de nasıl olur bilemiyorum. Ben Xbox'tan oynuyorum da bana oyuncular karışık mı geliyor. Çünkü arkadaşım la oynadım da! Biraz adaletsiz gibi durdu, ne bileyim. Ama oyun efsane ya...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı