CoD Warzone paket kaybı sorunu

bllmtn

Hectopat
CoD Warzone paketloss sorunu yaşıyorum arkadaşlar serverı buluyor sonra takılıp kalıyor, o esnada paketlos çıldırmışcasına rakamlara ulaşıyor bunu bir türlü çözemedim. Her zaman olmuyor. 2 maçın 1'inde kesinlikle oluyor. Bu sorunu çözebilen karşılaşan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
CoD Warzone paketloss sorunu yaşıyorum arkadaşlar serverı buluyor sonra takılıp kalıyor, o esnada paketlos çıldırmışcasına rakamlara ulaşıyor bunu bir türlü çözemedim. Her zaman olmuyor. 2 maçın 1'inde kesinlikle oluyor. Bu sorunu çözebilen karşılaşan var mı acaba?
Kullandığın HDD en az 5 yıllık ise sebebi o. Bunun dışında en fazla modem yüzündendir.

Hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsun

TürkNet

Kullandığın HDD en az 5 yıllık ise sebebi o. Bunun dışında en fazla modem yüzündendir.

SSD kullanıyorum

Paket loss manyakca rakamlardan sonra bekledim en son bu hatayı veriyor. 3-5 dakika bekledikten sonra

🤜Kesin olmamakla beraber DNS temizlemeyle çözdüm gibi eğer sorun yarin de devam ederse bilgilendireceğim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-04-26 at 22.29.23.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-26 at 22.29.23.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
TürkNet

SSD kullanıyorum

Paket loss manyakca rakamlardan sonra bekledim en son bu hatayı veriyor. 3-5 dakika bekledikten sonra

🤜Kesin olmamakla beraber DNS temizlemeyle çözdüm gibi eğer sorun yarin de devam ederse bilgilendireceğim.
Bzm arkadaşta Türknet kullanıyor aynı sorun var bant genişliği ile ilgili Galiba mesela onda oyun içerisinde 70 - 80 oyuncu kalınca düzeliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı