CoD Warzone ping sorunu

CoD Warzone oyununa düne kadar giriyordum. Fakat bugün 200 ping de oyun arıyor ve bulamıyor. Çözümü nedir acaba?
Bu durumun aynısı bende de oldu, oyunu silip yüklemek de çözüm olmadı. Sen neler yaptın?

Ben sorunu çözdüm kardeşim. Güncelleme ve 2 ağ bağlantılarını onarma programı kullandım, işe yaradı fakat ping 80'lerde oynuyorum. Bu da hoşuma gitmiyor. Şimdi onu çözmeye çalışıyorum.

Bu durumun aynısı bende de oldu, oyunu silip yüklemek de çözüm olmadı. Sen neler yaptın?

Ben sorunu çözdüm kardeşim. Güncelleme ve 2 ağ bağlantılarını onarma programı kullandım, işe yaradı fakat ping 80'lerde oynuyorum. Bu da hoşuma gitmiyor. Şimdi onu çözmeye çalışıyorum.

Dostum merhana aynı sorun bende de var pingim 90-100 arası değişiyo ama 500-600 ping varmış gibi bir sonuç alıyorum diğer hiçbir oyunda ping sıkıntım yok yardımcı olabilir misin

Sorun benim de var, 80 90 pingim olmasına ve ping değelerimi takip etmeme rağmen oyunda sanki 500 ping alıyormuşum gibi takılarak gidiyorum, düşman ışınlanıyor vs. çok can sıkıcı durum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı