Bu durumun aynısı bende de oldu, oyunu silip yüklemek de çözüm olmadı. Sen neler yaptın?CoD Warzone oyununa düne kadar giriyordum. Fakat bugün 200 ping de oyun arıyor ve bulamıyor. Çözümü nedir acaba?
Bu durumun aynısı bende de oldu, oyunu silip yüklemek de çözüm olmadı. Sen neler yaptın?
Ben sorunu çözdüm kardeşim. Güncelleme ve 2 ağ bağlantılarını onarma programı kullandım, işe yaradı fakat ping 80'lerde oynuyorum. Bu da hoşuma gitmiyor. Şimdi onu çözmeye çalışıyorum.
Çözümü yok iletişime geçsen de böyle bir sorun olduğunu reddediyorlar. En geç iki haftaya açılır. Shadow ban diyorlar buna.Ben hâlâ bu sorunu yaşıyorum. Çözümünü bilen var mı? Pingim 70-80 iken bir anda 150'ye 350'ye çıkıyor.
Hocam shadow ban yiyecek bir şey yapmadım ya. Oyunuma girer oynarım yani hileyle işim olmadı hiç.Çözümü yok iletişime geçsen de böyle bir sorun olduğunu reddediyorlar. En geç iki haftaya açılır. Shadow ban diyorlar buna.
Merhaba. Bu sorun bende de oldu, nasil çözdünüz acaba?CoD Warzone oyununa düne kadar giriyordum. Fakat bugün 200 ping de oyun arıyor ve bulamıyor. Çözümü nedir acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.