CoD Warzone R9 270X 50 FPS normal mi?

Bloody111

Decapat
Herkese iyi günler. CoD Warzone'da 45-55 FPS arası alıp duruyorum. Ayarları hafif arttırıp azaltsam bile FPS'de bir oynama olmuyor. Ama benim merak ettiğim şu anki sistemimle aldığım bu FPS normal mi? Yoksa bir sıkıntı mı var?

Anakart: MSI Tomahawk Max.
Ekran kartı: AMD Sapphire R9 270X 4 GB GDDR 5 4 GB 256Bit.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.
RAM: G.Skill 2x8 GB 3600 MHz 18 CL.

@kiowa34 sorun ekran kartında anladığım kadar değil mi? Ekran kartını 1660S veya 2060'a yükseltirsem FPS olarak kaça yükselir tahminen. Bir de yine de bu ekran kartıyla 60 FPS alabilseydim iyi olurdu.

@Bloody111 üstadım ekran kartının ısı değerlerini kontrol et oyun ortasında 60 derecedeyse ekran kartına biraz daha yük bindirebilirsin bende 1050ti var oc yaptığım halde 60 fpsi geçemiyorum
ramlerin ve işlemcin o oyun için gayet yeterli sorun ekran kartında

@kiowa34 işlemciyi ve RAM'leri yeni aldım yüksek grafik ayarlarnda onlar yeterli olur diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi ekran kartı yetemiyor. Yük bindirmekten kastınız O.C ise o olayı tam bilmiyorum ama oyunda bir Afterburner ile kontrol edeyim ısısı 60'ı geçmiyorsa O.C performansı arttırmayı deniyeyim mi?

@kiowa34 eğer ısılar iyise bindirmeyi deniceğim ama ısı zaten çok yüksek olursa hiç girmiyeyim patlamasın. Bir rehberi falan var mı?

@RayerShade aynen haklısın en kısa sürede yükselticeğim.

amdnin O.C programı var bildiğim kadarıyla orda test edebilirsin ısı değerlerin 80i geçmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…