CoD Warzone RX 570 ve Ryzen3 2300X kasma sorunu

Emirhanoviç

Centipat
İyi Günler Arkadaşlar CoD Warzone İndirdim Fakat Bir Türlü Kasmadan Dolayı Oynayamıyorum. Yardımcı Olursanız Sevinirim. Teşekkürler

PC Bilgilerim:
Ryzen3 2300X
ASUS STRIX RX 570 4 GB
Crucial Basics 8 GB 2400MHz DDR4
ASUS Prime A320M-F DDR4

o zmn bir 8 gb ram takmam gerekiyor
dostum daha iyi bir oyun deneyimi için 8GB ram daha alsan çok iyi olur. ama sorun çözülür mü bilmiyorum. 70 fps diyorsun. 70 fps o ekran kartı için gayet iyi bir değer. 70 fps sabit kalıyor da sana mı donuyormuş gibi geliyor? yoksa anlık 20 fps civarında droplar mı yaşıyorsun da kasıyor diyorsun? bunlar farklı sorunlar.

dostum daha iyi bir oyun deneyimi için 8GB ram daha alsan çok iyi olur. ama sorun çözülür mü bilmiyorum. 70 fps diyorsun. 70 fps o ekran kartı için gayet iyi bir değer. 70 fps sabit kalıyor da sana mı donuyormuş gibi geliyor? yoksa anlık 20 fps civarında droplar mı yaşıyorsun da kasıyor diyorsun? bunlar farklı sorunlar.
reis sabit 70 fps sürekli kasıyor çatışmalara giremiyorum uçaktan atlarken kasıyor low ayarlarda bide

hocam, bu tarz konulara bakın derim. onun dışında aklıma bir çözüm önerisi gelmiyor. umarım bilen birileri çıkar

Reis senin problem ramden kaynaklı. Bende yükledim bendede aynı drop var oyun 100 fps ten bi anda 5 e düşüyo ve 2,3 saniye öyle kalıyo afterburnerdan acaba nerde sıkıntı var diye baktığımda ramin full kullanıldığını gördüm. Sonra sistem gereksinimlerine baktım oyunun, minimum 12 gb yazıyodu.

dostum, ne yaparsan yap sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor da olsa 8GB ram oyun zevkini hep düşürecektir.

iki gün önce ben de girmek istedim oyuna. ben de rx 590 nitro+ kullanıyorum bu arada. 100 fps civarlarında oynuyorum ama bana da donuyor gibi geliyordu. sürücü güncellemesi yapınca düzeldi. dene derim.

İyi Günler Arkadaşlar CoD Warzone İndirdim Fakat Bir Türlü Kasmadan Dolayı Oynayamıyorum. Yardımcı Olursanız Sevinirim. Teşekkürler

PC Bilgilerim:
Ryzen3 2300X
ASUS STRIX RX 570 4 GB
Crucial Basics 8 GB 2400MHz DDR4
ASUS Prime A320M-F DDR4
Bende aynı sorunu yaşıyordum aşırı donmalar oluyordu.Tesedüfen format atıcam diye 60 gblık fotoğraflarımla videolarımı haricidiske attım. Oyun dışındada yaşadığım donmalar sona erdi.Oyuna girdiğimdede donmalar çok nadir bir seviyeye indi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı