CoD: Warzone Server Disconnected

vladseras

Megapat
Daha fazla  
Dün yüklemiştim oyunu ve her şey güzeldi. Bugün akşam saatlerinde sürekli disconnect hatası almaya başladım.

1584311556203.png

Serverlarda hiçbir sorun olmamasına rağmen, sürekli bu hatayı almaktayım. İnternette gördüğüm her şeyi denedim ama çözüm bulamadım. Arada şans eseri nadiren giriyor oyuna ama genelinde sürekli bu hatayı almaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler cevabınız için. Dediğiniz gibi UPNP yi kapattım ama işe yaramamıştı. TCP ve UPD port numaralarını bir yere yazmam gerekiyor mu?

Windows güvenlik duvarı ayarlarına bu videonun 2. dakikasında gösterilen işlemi uygulayın. Ben böyle çözmüştüm. Airties modemlerde UPNP kapanmıyor diye biliyorum. Modem ayarlarında sol sekmede UPNP sekmesi vardır ona tıklayınca UPNP ayarları diye bir sekme görünüyor. Onun içinden port yönlendirme etkin-etkin değil kısmı var onu kapatın. Kendim de Airties modem kullanıcısıyım bu yöntemlerle çözdüm. Üstte arkadaşın söylediği çözüm bende işe yaramadı.

Windows güvenlik duvarı ayarlarına bu videonun 2. dakikasında gösterilen işlemi uygulayın. Ben böyle çözmüştüm. Airties modemlerde UPNP kapanmıyor diye biliyorum. Modem ayarlarında sol sekmede UPNP sekmesi vardır ona tıklayınca UPNP ayarları diye bir sekme görünüyor. Onun içinden port yönlendirme etkin-etkin değil kısmı var onu kapatın. Kendim de Airties modem kullanıcısıyım bu yöntemlerle çözdüm. Üstte arkadaşın söylediği çözüm bende işe yaramadı.

teşekkürler cevabınız için. Denedim malesef olmadı yada ben beceremedim sanırım.

teşekkürler cevabınız için. Denedim malesef olmadı yada ben beceremedim sanırım.
Bilemiyorum. Videodaki 2. dakikadaki güvenlik duvarına kural eklemeyi ve modem ayarları içinden UPNP sekmesindeki port yönlendirmeyi kapattığımdan beri oyna girişte sorun yaşamıyorum. Bunları yapmadan önce server disconnected diyip oyun açılmıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı