emrealtunbey Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2020 #1 Sorun şöyle ki oyunun intro kısmında ses alıyorum ancak connected kısmı ve sonrasında ses alamıyorum. Kulaklığı kapattığım zaman oyundan ses gelmeye başlıyor. Kulaklığım ASUS WH-CH500 Bluetooth. Diğer bütün oyunlarda gayet iyi bir ses alıyorum.
Sorun şöyle ki oyunun intro kısmında ses alıyorum ancak connected kısmı ve sonrasında ses alamıyorum. Kulaklığı kapattığım zaman oyundan ses gelmeye başlıyor. Kulaklığım ASUS WH-CH500 Bluetooth. Diğer bütün oyunlarda gayet iyi bir ses alıyorum.
Berke Özçelik Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #11 arkadaşlar yazılımlarınızın güncel olduğunu kontrol edin ve oynadığınız oyun hangi mikrofonunuzu veya kulaklığınızı görüyor ona bir bakın Artı 0 Eksi
arkadaşlar yazılımlarınızın güncel olduğunu kontrol edin ve oynadığınız oyun hangi mikrofonunuzu veya kulaklığınızı görüyor ona bir bakın
Abdulkadir Eşmebaşı Hectopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #12 oyunda adamların sesi gelmiyor benim ses gitmiyor ama oyun sesi geliyor ne yapmak lazım Artı 0 Eksi
Özgür Kurtboğan Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 14 9 Nisan 2020 #13 Abdulkadir Eşmebaşı dedi: Oyunda adamların sesi gelmiyor benim ses gitmiyor ama oyun sesi geliyor ne yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum benim sesim oyun içinden gidiyor fakat oyunda tüm sesler duyulurken sadece takım arkadaşlarımın seslerini duyamıyorum. Artı 0 Eksi
Abdulkadir Eşmebaşı dedi: Oyunda adamların sesi gelmiyor benim ses gitmiyor ama oyun sesi geliyor ne yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum benim sesim oyun içinden gidiyor fakat oyunda tüm sesler duyulurken sadece takım arkadaşlarımın seslerini duyamıyorum.
Abdulkadir Eşmebaşı Hectopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #14 Özgür Kurtboğan dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum benim sesim oyun içinden gidiyor fakat oyunda tüm sesler duyulurken sadece takım arkadaşlarımın seslerini duyamıyorum. Genişletmek için tıkla... bilen kişide yok Artı 0 Eksi
Özgür Kurtboğan dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum benim sesim oyun içinden gidiyor fakat oyunda tüm sesler duyulurken sadece takım arkadaşlarımın seslerini duyamıyorum. Genişletmek için tıkla... bilen kişide yok
KS KS emrealtunbey Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2020 #15 Ben çözemedim sonunda oynamayı bıraktım Metin2 başladım Artı 0 Eksi