CoD: Warzone Shadow ban yedim

Tseenka

Kilopat
Makaleler
1
Yer
C:\Config.Msi
Daha fazla  
Öncelikle Shadow Ban'ın ne olduğunu açıklayayım, Shadow ban normalde bir ban değildir eğer bu sorunu yaşarsanız oyuna ve hesabınıza sıkıntısız girebilir, istediğinizi yapabilirsiniz tabii maç bulmak dışında, ne kadar bakarsanız bakın ban yediğiniz hesapta yazmaz veya oyun içinde yazmaz ama yine de oyun bir maç bulmanıza izin vermez, maç bulma ekranında takılı kalır ne kadar bekleseniz de yine maç arıyormuş gibi durur ama erişimi engeller, e-sporcu dediğimiz insanlarda bu olayı çok iyi biliyordur, bu genelde oyunu çok iyi oynarsanız, toxic, Stealth ya da takımınızda bir hile olursa olur, Warzone oyuncularından ıron gibi leaderboard'a ismini kazımış insanlarda aynı sorunu yaşamıştır, şimdi olaya dönelim, ben solodaydım 6'ya da 7 Kill'im vardı ve son 3 kişi vardı 2'sinin de yerini biliyorum. Beni bilmiyorlar tam birini öldürücekken error 6068 yazısı çıkıp beni oyundan attı ve geri girdiğimde hiçbir türlü maç bulamadım, dün gece oldu ve maçın bir videosuna da sahibim, bu Shadow Ban'ı nasıl kaldırtabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı