CoD: Warzone sebepsiz yere ban atıldı

Liletly

Centipat
Warzone'da ana hesabım sebepsiz yere perma ban yedi. Oyuna bayağı para yatırmıştım ve Multi'de Damascus skini açmaya çalışıyordum bir anda oyundan attı ve perma ban yazısını gördüm. Başka hesaplarla girmeye çalışıyorum onlar da Shadow ban alıyor. 1 hafta oldu Shadow banlar hala kalkmadı. Bu konuda sebepsiz yere yediğim ban hakkında Activision'a ticket atamıyorum ama Activision forumlarda böyle bir ban dalgasının olduğunu gördüm. Neyse hesap gitti diyelim ben başka hesapla da oynayamıyorum. Bu Shadow ban sürekli devam mı edecek hiç bitmeyecek mi? Ben bir daha hiç oynayamayacak mıyım bu oyunu? Benim durumumda olan var mı daha önce yaşayan? Lütfen bilen yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Warzone'da ana hesabım sebepsiz yere perma ban yedi. Oyuna bayağı para yatırmıştım ve Multi'de damascus skini açmaya çalışıyordum bir anda oyundan attı ve perma ban yazısını gördüm. Başka hesaplarla girmeye çalışıyorum onlar da Shadow ban alıyor. 1 hafta oldu Shadow banlar hala kalkmadı. Bu konuda sebepsiz yere yediğim ban hakkında Activision'a ticket atamıyorum ama Activision forumlarda böyle bir ban dalgasının olduğunu gördüm. Neyse hesap gitti diyelim ben başka hesapla da oynayamıyorum. Bu Shadow ban sürekli devam mı edecek hiç bitmeyecek mi? Ben bir daha hiç oynayamayacak mıyım bu oyunu? Benim durumumda olan var mı daha önce yaşayan? Lütfen bilen yardımcı olsun.

Senin yediğin Shadow ban geçici yani eğer çok iyi oynayıp çok fazla reportlanırsan bir ihtimal atıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı