CoD Warzone TL karşılığı

İyi akşamlar. CoD Warzone'da bir pack almayı düşünüyorum fiyatı 20 Euro. Şimdi ben bunu alsam kaç liraya denk geliyor Blizzard'ın TL üzerinden koyduğu sabit fiyat var mı yoksa direkt Euro'dan TL'ye mi çeviriyor? Oyuna daha önce para yatırmış kişiler yardım ederse sevinirim. İyi günler geçirmenizi temenni ederim :).
Skin ve silah için o fiyata paket almak çok mantıksız. EURO çok yüksek. Bence indirimdeyken MW oyununu alın, zaten içinde War Zone da da kullanabileceğiniz bedava paketler ve skinler olacak. Üstelik multiplayer modlarında da oynarsınız.

Skin ve silah için o fiyata paket almak çok mantıksız. EURO çok yüksek. Bence indirimdeyken MW oyununu alın, zaten içinde War Zone da da kullanabileceğiniz bedava paketler ve skinler olacak. Üstelik multiplayer modlarında da oynarsınız.
Para vermeye değecek bir oyun değil. Ucuz bir oyun da değil. Hikayesi de berbat.

Para vermeye değecek bir oyun değil. Ucuz bir oyun da değil. Hikayesi de berbat.
Battlefield serilerine göre Multiplayerını oynaması benim için daha zevkli. 400m uzaktaki dağın tepesine yatmış 2.lvl ergenlerden Head shout yemek gibi saçmalıklar yok. İndirimde aldım. Hikaye modu evet bir yere kadar oynadım sonrasında devam ettirmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı