Çözüldü CoD Warzone veya BO6 Launch olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

angelmaker

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Lexar Thor 2x16
Ekran kartı
4070 Ti SUPER
Anakart
ASUS B650M-R
İşlemci
Ryzen 7 9800X3D
Merhaba, Battlenet veya Steam, ikisinde de oyunu tekrar tekrar yukleyip denedim farkli PC'lerde ve Internetlerde fakat hicbir sekilde Play tusuna bastiktan sonra oyun acilmiyor, Anticheat yukleme ekrani geliyor ve bir kac saniye sonra kayboluyor, play tusu tekrar aciliyor ve bu dongu suruyor, oyunu hicbir sekilde launch edemiyorum, tum redistler veya DirectX her sey guncel, hepsini yeni guncelledim ve kontrol ettim, oyunu asla oynayamiyorum 70$ verilen bir oyun icin bu sekilde karsilik alinmasi bu kadar buyuk bir firma icin utanc verici.

Bu sorunu zaten eski kullandigim PC'de de yasiyordum fakat suanki PC'de de sorun yasiyorum bunun bir cozumu yok mu hala?

Battlenet'e Firewall'dan izin verdim, Yonetici olarak calistiriyorum, oyunu farkli disklere kurmayi denedim, vanguard vs tum Startup verilen servisler ve uygulamalari devre disi biraktim ve denedim, fakat hicbirisi ise yaramadi. Sistemi tekrar kontrol ettim her sey guncel fakat sorunun ne sistemde ne de internette olmadigini dusunuyorum cunku farkli sistemlerde ve internetlerde de denedim ve acilmadi.

Çözüm
Evet Goodbye DPI kullanıyorum, ama daha onceden kullanmadigimda da bu sorunu yasamistim, tekrar deneyip buraya yazacagim. Tamamen aklimdan cikmis hatirlattiniz :)

GoodbyeDPI klasörü içerisinde yer alan service_remove BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırıp komple kapatın programı. Böyle deneyin.
Evet Goodbye DPI kullanıyorum, ama daha onceden kullanmadigimda da bu sorunu yasamistim, tekrar deneyip buraya yazacagim. Tamamen aklimdan cikmis hatirlattiniz :)

GoodbyeDPI klasörü içerisinde yer alan service_remove BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırıp komple kapatın programı. Böyle deneyin.

Çözüm

Oyunu oynarken Discord'u calistirabilecegim bir yontem var midir? Goodbye DPI disinda cunku arkadaslarimizla oynamayi dusunuyorduk eger bir cozum yolun varsa cok teşekkür ederim.

Arkadaşın söylediği yöntem ile mi çözüldü?

Goodbye DPI'i kapattigimda cozuldu.

Oyunu oynarken Discord'u calistirabilecegim bir yontem var midir? Goodbye DPI disinda cunku arkadaslarimizla oynamayi dusunuyorduk eger bir cozum yolun varsa cok teşekkür ederim.

Ben tarayıcıya VPN kurup Discord'a web üzerinden giriyorum, daha pratik oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı