Merdo44 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 1.292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #1 Merhabalar. Yakın zamanda almış olduğum multiplayer'da dev error hatası alıyorum. Warzonda böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Aldığımdan beri multiplayer oynuyorum. -D3D11 yaptım ama 1 saat sonra oyunum donup yine dev error verdi.
Merhabalar. Yakın zamanda almış olduğum multiplayer'da dev error hatası alıyorum. Warzonda böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Aldığımdan beri multiplayer oynuyorum. -D3D11 yaptım ama 1 saat sonra oyunum donup yine dev error verdi.
GoodBye^^ Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 1.292 Çözümler 15 18 Haziran 2020 #2 NVIDIA yer paylaşımını GeForce Experience ve diğer tüm yer paylaşımı uygulamalarından devre dışı bırakın. Oyun ayarında, oyun Penceresini kenarlıksız olarak ayarlayın. Windows’un en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. RTX ve XBOX oyun çubuğunu kapatın. Görev Yöneticisi’ni açın ve COD Modern Warfare’i Yüksek Önceliğe ayarlayın. Oyunun parçacık ayarlarını düşürün. Artı 0 Eksi
NVIDIA yer paylaşımını GeForce Experience ve diğer tüm yer paylaşımı uygulamalarından devre dışı bırakın. Oyun ayarında, oyun Penceresini kenarlıksız olarak ayarlayın. Windows’un en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. RTX ve XBOX oyun çubuğunu kapatın. Görev Yöneticisi’ni açın ve COD Modern Warfare’i Yüksek Önceliğe ayarlayın. Oyunun parçacık ayarlarını düşürün.