H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #1 Bu yaşadığım ilk sorun değil, defalarca sorun çıkartıyor. Linux'ta uğraşması bir ömür aldı ama kuramadım. Sürekli bir sorun çıkartıyor. ilk yüklediğimde çalışmıştı ama şu an çalıştıramıyorum. Sorun ne? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2022
Bu yaşadığım ilk sorun değil, defalarca sorun çıkartıyor. Linux'ta uğraşması bir ömür aldı ama kuramadım. Sürekli bir sorun çıkartıyor. ilk yüklediğimde çalışmıştı ama şu an çalıştıramıyorum. Sorun ne?
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #2 Codeblocks compiler ve debugger olmadan hiçbir şey yapamaz, onu kaldırıp bu linkten yükler misin? http://sourceforge.net/projects/cod...20.03/Windows/codeblocks-20.03mingw-setup.exe Artı 0 Eksi
Codeblocks compiler ve debugger olmadan hiçbir şey yapamaz, onu kaldırıp bu linkten yükler misin? http://sourceforge.net/projects/cod...20.03/Windows/codeblocks-20.03mingw-setup.exe
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 19 Ocak 2022 #3 Linux'ta da Arch için sudo pacman -S gcc gdb Debian ve Ubuntu için sudo apt install build-essential Artı 0 Eksi
KS KS H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #4 Lord Raiden dedi: Linux'ta da Arch için sudo pacman -s gcc gdb. Debian ve Ubuntu için sudo apt install Build-essential Genişletmek için tıkla... Fedora'da oluyor ama Mint'in son sürümü bozuk ve buglı galiba açılmıyor kanka. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Linux'ta da Arch için sudo pacman -s gcc gdb. Debian ve Ubuntu için sudo apt install Build-essential Genişletmek için tıkla... Fedora'da oluyor ama Mint'in son sürümü bozuk ve buglı galiba açılmıyor kanka.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 19 Ocak 2022 #5 hitsizler dedi: Fedora'da oluyor ama Mint'in son sürümü bozuk ve buglı galiba açılmıyor kanka. Genişletmek için tıkla... Mint'te de olması lazım. sudo apt install gcc g++ gdb deneyin. Artı 0 Eksi
hitsizler dedi: Fedora'da oluyor ama Mint'in son sürümü bozuk ve buglı galiba açılmıyor kanka. Genişletmek için tıkla... Mint'te de olması lazım. sudo apt install gcc g++ gdb deneyin.
KS KS H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #6 Lord Raiden dedi: Mint'te de olması lazım. Sudo apt install gcc g++ gdb deneyin. Genişletmek için tıkla... Böyle bir ekran çıkıyor. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Mint'te de olması lazım. Sudo apt install gcc g++ gdb deneyin. Genişletmek için tıkla... Böyle bir ekran çıkıyor.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 20 Ocak 2022 #7 Sondaki komutu deneyin. sudo apt -- fix-broken install Artı 0 Eksi
KS KS H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #8 Lord Raiden dedi: Sondaki komutu deneyin. Sudo apt -- fix-broken install. Genişletmek için tıkla... Şimdi ne yapacağım? Dynamics dedi: Codeblocks compiler ve debugger olmadan hiçbir şey yapamaz, onu kaldırıp bu linkten yükler misin? http://sourceforge.net/projects/cod...20.03/Windows/codeblocks-20.03mingw-setup.exe Genişletmek için tıkla... Şu sağdaki ve alttaki kutucuklar nasıl geri getirilir biliyor musunuz? Son düzenleme: 20 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Sondaki komutu deneyin. Sudo apt -- fix-broken install. Genişletmek için tıkla... Şimdi ne yapacağım? Dynamics dedi: Codeblocks compiler ve debugger olmadan hiçbir şey yapamaz, onu kaldırıp bu linkten yükler misin? http://sourceforge.net/projects/cod...20.03/Windows/codeblocks-20.03mingw-setup.exe Genişletmek için tıkla... Şu sağdaki ve alttaki kutucuklar nasıl geri getirilir biliyor musunuz?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 20 Ocak 2022 #9 hitsizler dedi: Eki Görüntüle 1275967 Şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Code::Blocks'u nasıl yüklediniz? Bozuk yüklenmiş gibi. hitsizler dedi: Şu sağdaki ve alttaki kutucuklar nasıl geri getirilir biliyor musunuz?Eki Görüntüle 1276333 Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. View sekmesine bakın. Artı 0 Eksi
hitsizler dedi: Eki Görüntüle 1275967 Şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Code::Blocks'u nasıl yüklediniz? Bozuk yüklenmiş gibi. hitsizler dedi: Şu sağdaki ve alttaki kutucuklar nasıl geri getirilir biliyor musunuz?Eki Görüntüle 1276333 Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. View sekmesine bakın.
KS KS H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #10 Lord Raiden dedi: Code: Blocks'u nasıl yüklediniz? Bozuk yüklenmiş gibi. Bilmiyorum. View sekmesine bakın. Genişletmek için tıkla... Neyse boot Manager'den ikisini de silip Windows 7 ve Fedora kurucağım. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Code: Blocks'u nasıl yüklediniz? Bozuk yüklenmiş gibi. Bilmiyorum. View sekmesine bakın. Genişletmek için tıkla... Neyse boot Manager'den ikisini de silip Windows 7 ve Fedora kurucağım.