Steam Code Vein - 4.94 dolar (210 TL)

Kesinlikle parasına değecek bir oyun çok souls like sevmeyen ben bile gittim 42 saat gömdüm. karakter yaratma anlamında bile baya opsiyon sunuyor.

Oyunu oynayan kişiler varsa. Düşüncelerini aktarabilir mi güzel oyuna benziyor alabilirim belki.
oyuna girmeden önce zaten bi 30dk falan karakter ekranında karakter yapıyorsun, baya güzel seçenekler var bence. hikaye kısmı iyi, oynanış benim çok hoşuma gitti, spoiler vermeyeceğim ama oyundaki 1 boss o kadar unfair ki, saç baş yolduruyor. onun dışıda "depth maps" leri teker teker bulup ekstra bossları falanda keseren baya iyi bi silah armor vb vb... çekebilirsin.

oyunda 4 son var zaten, tekrar oynamaya değermi sana kalmış.

ben bi ara hikaye maplerini bırakıp depth mapsleri toplayıp ordan grindlayarak silahları xp kasmaktan resmen bosslara 1 shot atıcak duruma getirmiştim :DDD

Oyuna girmeden önce zaten bir 30dk falan karakter ekranında karakter yapıyorsun, bayağı güzel seçenekler var bence. Hikaye kısmı iyi, oynanış benim çok hoşuma gitti, spoiler vermeyeceğim ama oyundaki 1 boss o kadar unfair ki, saç baş yolduruyor. Onun dışıda "depth maps"leri teker teker bulup ekstra bossları falan da keseren bayağı iyi bir silah Armor vb vb... Çekebilirsin.

Oyunda 4 son var zaten, tekrar oynamaya değer mi sana kalmış.

Ben bir ara hikaye maplerini bırakıp depth mapsleri toplayıp oradan grindlayarak silahları XP kasmaktan resmen bosslara 1 shot atacak duruma getirmiştim :DDD

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum alıp denerim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı