Hocam sizlik sorun olabilir. Ben girebiliyorum.Merhaba, JS eğitimi alıyordum codeacademy.com'dan ancak site sanırım çökmüş durumda. Benzer durumda olan var mı? Destek de cevap vermiyor.Eki Görüntüle 2306524
Hocam sizlik sorun olabilir. Ben girebiliyorum.
VPN acip deneyebilir misiniz (warp)2 ayrı PC'den denedim ayrı ayrı ikisinden girmiyor düne kadar çalışıyordu. Ücretli üyelik sahibiyim.
Eki Görüntüle 2306527
VPN acip deneyebilir misiniz (WARP)
Sorun etmeyin hocam belki bakima almislardir. Benim hesabim yok ancak girebiliyorum derken siteye girebiliyorum'u kast etmistim.Değişen bir şey olmadı ya 2000 lira para ödemiştim.
Sorun etmeyin hocam belki bakima almislardir. Benim hesabim yok ancak girebiliyorum derken siteye girebiliyorum'u kast etmistim.
Hayirlisi hocam ama yarina kadar bekleyin bence. Tabii yine siz bilirsinizSiteyi giriliyor hocam onda sorun yok ondan sonrası yok Career path açmıyor sayfalarda 404 hatası var bekleyelim olmazsa ödeme itirazı çekeceğiz. Habersiz bakım olmaz ki.
Hayirlisi hocam ama yarina kadar bekleyin bence. Tabii yine siz bilirsiniz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.