Codeacademy'den yazılım eğitimi alınır mı?

tuttttuuw2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugüne kadar kendimi hiç geliştirmemiş biri olarak İngilizce ve yazılım öğrenmek için yola koyuldum. İngilizceyi az çok hallediyorum (beceremiyorum). Yazılımı nasıl ögrenebilecegimi hala bulamadım.
Asıl soru: Code Academy'i biraz sevdim gibi. Aylık 300 lira istiyor. Sizce verilir mi?
Ya da bu paraya başka bir program, site var mı? 500 liraya kadar bütçe ayırdım.
Yaşım 18'den küçük. Yardım edin dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır ama benim tavsiyem Udemy. Udemy'de yeni hesap açınca 69 TL'ye düşüyor kurslar oradan alabilirsin. Hem de insanların yorumlarını görüp kurs seçebiliyorsun illaki bir şirkete takılı kalmak zorunda değilsin ayrıca beğenmezsen şartsız iade edebiliyorsun.

Udemy pek iç açıcı değil gibi geldi. Codeacademyde tüm diller quizler aylık 300 lira.

Tüm dilleri ve tüm quizleri yapacak değilsin zaten. Quiz için hackerrank ve leetcode var çok kaliteli olarak bütün dilleri içeriyorlar istediğini seçip bakabiliyorsun ücretsiz.

Alınır ama benim tavsiyem Udemy. Udemy'de yeni hesap açınca 69 TL'ye düşüyor kurslar oradan alabilirsin. Hem de insanların yorumlarını görüp kurs seçebiliyorsun illaki bir şirkete takılı kalmak zorunda değilsin ayrıca beğenmezsen şartsız iade edebiliyorsun.

Tüm dilleri ve tüm quizleri yapacak değilsin zaten. Quiz için hackerrank ve leetcode var çok kaliteli olarak bütün dilleri içeriyorlar istediğini seçip bakabiliyorsun ücretsiz.
Yapacak değilim tabi ama udemyden iyi degilmidir bu söyledigin siteler ücretsiz midir?

Yapacak değilim tabii ama Udemy'den iyi degil midir bu söyledigin siteler ücretsiz midir?

Hackerrankta bizzat kendim düzenli olarak quiz çözüyorum. İstersen test edebilirsin.
Tam anlamadım dediğini bu arada bu dediğim siteler sadece quiz için.

Hackerrankta bizzat kendim düzenli olarak quiz çözüyorum. İstersen test edebilirsin.
Tam anlamadım dediğini bu arada bu dediğim siteler sadece quiz için.
Dostum bu konuları hiç bilmiyorum cidden. Biryereen başlamam lazım nerden baslicam bilmiyorum dediğin şeyleri ben anlamıyorum quiz falan cozememki ben. Dediğim gibi hiçbir bilgim yok sıfırım baştan ogrenmem lazım..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı