CODEGEN 550W PSU Hakkındaki Düşünceleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuda arkadaşlar anlatmış kalitesiz diye. Ek olarak test yapmak istiyorum diye sormuş bunun testini yapamazsında denmiş. Ama arkadaş ısrarla anlamak istemiyor. Daha fazla nasıl anlatılabilinirki bir konu.:)

Adama yüklenmeyin lütfen konu kilit kimse corsair cooler master v.b ürün alacakken gidip codegen almaz adam almak zorundaydım diyor mecburiyetten diyor...

Mecburiyettende olsa o PSU alınmaz. Zaten konuyu açtıktan sonra almış yani tavsiyeleri hiçe saymış. O PSU'dan kaynaklı Pc zarar görürse görürüm ben o mecburiyeti.

Egolu egolu konuşmanızı okumuyorum bile. Test yapılamaz diye bir şey söylenmedi PSU'dan daha pahalı aletler lazım denildi. Foruma saçma mesajlar yazmak için mi kayıt oldunuz? Yardımcı olmak istemiyorsanız saçma sapan ego içeren mesajlar atmanıza hiç gerek yok!

Birçok kasa içinde kullanılıyor bu tür PSU'lar. Taktığın anda sorun olacak diye bir şey yok. Belki hiçbir zaman da olmayacak. Para vermeden alıyorsun galiba. Mutlaka kendini kanıtlamış bir firmanın ürününe geçmeni öneririm ilk fırsatta. O zamana kadar geceleri ve evde olmadığın zamanlarda bilgisayarı açık bırakmamak iyi olur. Aşağıdaki yazıya bir göz atabilirsin.
Çizgi Elektronik | PC Güç Kaynakları Rehberi

Evet para vermeden almak zorunda kaldım. Anladım dostum. Yardımın için teşekkürler. Klink gibi olun siz yukarıdakiler. Biraz örnek alın. Konu Kilit. Param olduğu zaman iyi bir PSU alırım umarım. :)

Hocam Codegen'denuzak dur. Dost tavsiyesi...

Aslında sistemini söylesen, belki daha uygun bir PSU bulabiliriz. Yani 550 W fazla olabilir, de 400 W bir Aerocool alırsın. (Misal)

Tabii ki. Zaten bundan önce 300 kullanıyorum. Bunu mecburiyetten aldım.

İntel Core i3 -2100 (4 CPU) 3.1ghz +
ATI Radeon HD 5570
Gigabyte p61-ds3-b3
8 GB cl9 1333mhz ram
1 TB WD Green Hard disk
2 TB Seagate Hard disk x2
Creative 5.1 Ses kartı

Tabii ki. Zaten bundan önce 300 kullanıyorum. Bunu mecburiyetten aldım.

İntel Core i3 -2100 (4 CPU) 3.1ghz +
ATI Radeon HD 5570
Gigabyte p61-ds3-b3
8 GB cl9 1333mhz ram
1 TB WD Green Hard disk
2 TB Seagate Hard disk x2
Creative 5.1 Ses kartı

Hocam o sisteme maksimum 450 W alınmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı