Codegen SSD alınır mı?

kutaydrt

Femtopat
Daha fazla  
1TB codegen SSD siparişi verdim Amazon'dan. Ürün hakkında düşünceleriniz neler oyun yüklemek birkaç dosya tutmak için kullanacağım book SSD'si olarak degil .bu amaçlar doğrultusunda bu ürün alınır mı? Codegen 1 TB NVMe M.2 gen3 SSD disk 2100-1700 MB/S (cdg-1TB-NVMe) Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
1TB codegen SSD siparişi verdim Amazon'dan. Ürün hakkında düşünceleriniz neler oyun yüklemek birkaç dosya tutmak için kullanacağım book SSD'si olarak degil .bu amaçlar doğrultusunda bu ürün alınır mı? Codegen 1 TB NVMe M.2 gen3 SSD disk 2100-1700 MB/S (cdg-1TB-NVMe) Amazon.com.tr
Direkt iade veya sipariş iptali yap.... Üzerinde ki arabaya falan mı baktın bilmiyorum ama berbat m2 almışsın.

1TB codegen SSD siparişi verdim Amazon'dan. Ürün hakkında düşünceleriniz neler oyun yüklemek birkaç dosya tutmak için kullanacağım book SSD'si olarak degil. Bu amaçlar doğrultusunda bu ürün alınır mı? Codegen 1 TB NVMe M.2 gen3 SSD disk 2100-1700 MB/S (cdg-1TB-NVMe) Amazon.com.tr

Berbat. Exceria G2 falan alsaydınız keşke. İade edin Amazon bu konularda esnek davranıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı