Codeium güvenilir mi?

565148

Decapat
Bilmeyenler için özet olarak GitHub Copilot'un bedava versiyonu gibi düşünebilirsiniz. Neden bedava diye sorduklarında ise "Enterprise" kısmından para kazanıyoruz demişler. Privacy policy vs güvenemedim, çok da böyle privacy policy şeylerini bilmiyorum. Siz ne dersiniz bu konu için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekonominin basit kuralı, eğer bir şey bedavaysa, ürün sizsiniz, bu yüzden bedava ürünlere pek güvenmeğiniz, özellikle böyle nadir araçlar söz konusuysa, copilot bu yüzden daha tercih oluna bilir, neden onu kullanmayasınız ki?

Ekonominin basit kuralı, eğer bir şey bedavaysa, ürün sizsiniz, bu yüzden bedava ürünlere pek güvenmeğiniz, özellikle böyle nadir araçlar söz konusuysa, Copilot bu yüzden daha tercih olunabilir, neden onu kullanmayasınız ki?

Ne demek istediniz yani anlamadım ürün sizsiniz dediğiniz kısma kadar tamam fakat gerisini anlamadım.

Ne demek istediniz yani anlamadım ürün sizsiniz dediğiniz kısma kadar tamam fakat gerisini anlamadım.
Saçma sapan bir argüman sunarak boş yapmış. Sanki her ücretsiz yazılım senin verilerini çalıyor da.. VPN ve güvenlik yazılımları için doğru bir söz olabilirdi ama Codeium gibi amacı farklı açık kaynak ve ücretsiz planı olan yazılımlar için geçerli değil.

Kullanıp geçin, güvenilir çok iyi bir eklentidir. Bir projeyle uğraşırken aşırı işinize yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı