WinRAR güvenilir mi?

RayLes

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG Strix G16 G614JI-N3187
13th Gen Intel® Core™ i7-13650HX
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 140W
16 GB DDR5 RAM
Merhaba, bilgisayara format attım artık dosya indirirken dikkat deiyorum ve dosya sıkıştırmam lazım olduğundan Win RAR'ı indirmeyi düşünüyordum fakat VirusTotal'e atınca (orijinal sitesinden indirdim ) 8/73 virüslü diyor.

1742227827373.png

Merhaba, bilgisayara format attım artık dosya indirirken dikkat deiyorum ve dosya sıkıştırmam lazım olduğundan Win RAR'ı indirmeyi düşünüyordum fakat VirusTotal'e atınca (orijinal sitesinden indirdim ) 8/73 virüslü diyor.

Eki Görüntüle 2447871

Geç yazıyorum ama virüs denme sebebi aslında bir nevi virüs olması uygulama her WinRAR'ı kullandığında popup açıyor WinRAR'ı satın alın diye virüs diye gözükmesinni sebebi bu tabii ki hiçbir zararı yok ama öyle gözükmesini sağlıyor.

Kesinlikle güvenli, yıllardır bilgisayarımda hiç virüs kaptığımı görmedim, ben zaten bilmedigim dosyaları falan kolay kolay indiren birisi degilim, sizin indirdiginiz site resmi sitesi olmayabilir, eger resmi siteden indirirseniz guvenli, iyi gunler

Kesinlikle güvenli, yıllardır bilgisayarımda hiç virüs kaptığımı görmedim, ben zaten bilmedigim dosyaları falan kolay kolay indiren birisi degilim, sizin indirdiginiz site resmi sitesi olmayabilir, eger resmi siteden indirirseniz guvenli, iyi gunler
Ortaya atıyorum, winrarı çabuk güncelleyin. Açık bulundu ve yeni winrar sürümüyle o açık kapatıldı aksi takdirdee açık sayesinde winrardan size istediği dosyayı atabilirler.

Eki Görüntüle 2447871
Evet güvenilir hocam. fakat geçenlerde sıfır gün açığı bulundu yani tek bir güncellemeyle sorun kalkacak. yani yeni sürüm kuracaksınız demektir. o da WinRAR'ı tekrar baştan kurucaksınız o kadar.

WinRAR'ı son sürüme güncellemelisiniz galiba. Açık varmış sanırım eski sürümünde. ZeroDay virüsü deniyor galiba.

YouTube'da aratırsanız bulursunuz videoyu, başlığında "WinRAR kullanıcıları tehlikede" yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı