Ben o "1 Yıllık Nitro" yazan yere basılır basılmaz youtube videosunun açılmasını ve bu sayfanın codepen üzerinden değil ayrı bir sekmede açlımasınıistiyorum @Ecmel
@Samet_29 tamam verdiğim kodu yazınca YouTube sayfasına atıp videoyu başlatacak. Sen videonun URL'sinin doğru olduğundan emin misin? Çünkü o URL'yi denedim ben çalışmıyor. Şu anda o "a" tagı zaten görevini yapıyor. target="_blank" kodu zaten farklı sekmede açılmasını sağlıyor.
@Samet_29 verdiğim kodu uyguladığın zaman ve URL'yi doğru koyduğun zaman kodun sorunsuz çalışması lazım. Eğer bir hata varsa ya kodu kaydedememişsindir ya da videonun URL'si yanlıştır.
@Samet_29 verdiğim kodu uyguladığın zaman ve URL'yi doğru koyduğun zaman kodun sorunsuz çalışması lazım. Eğer bir hata varsa ya kodu kaydedememişsindir ya da videonun URL'si yanlıştır.
Tamam o linki href kısmına koyduğun zaman çalışır. Sen sanırım kodu kaydedemedin, daha detaylı anlamak için codepen nasıl kullanılır gibi videolar izleyebilirsin.