Çözüm [CODEX] AC Origins Tepki Vermiyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

douglas43410

Centipat
AC Origins indirdim, kurdum ve oyun tıkladıgımda tepkı vermıyor, hata da vermıyor. Oyun yöneticide 3-4 saniye gözüküp kapanıyor. Daha önce NBA 2K19'da aynısı oldu onu da çözemedım, bu sefer recep abinin kullandığı programla buraya hata ayıklama raporu çıkardım.
Process monitör hata raporu: Logfile.rar
@Recep Baltaş

Çözüm
Oyun orada olabilir. Ama asıl sorun bu bence: D:\Games\Assassin's Creed - Origins\CODEX.ini

Orijinal alın. Zaten sorun oyunun korsan olmasından kaynaklı gibi. Oyun klasöründe olmaması gereken DLL dosyaları var:

D:\Games\Assassin's Creed - Origins\d3dcompiler_47.dll

Sorun: Korsan sürümün hatalı olması.
Çözüm: Orijinal sürümün alınması.
Oyunu satın alırsanız yardımcı olabiliriz. Korsan oyuna destek vermiyoruz.

Korsan olduğunu nerden çıkardınız?

Oyun orada olabilir. Ama asıl sorun bu bence: D:\Games\Assassin's Creed - Origins\CODEX.ini

Orijinal alın. Zaten sorun oyunun korsan olmasından kaynaklı gibi. Oyun klasöründe olmaması gereken DLL dosyaları var:

D:\Games\Assassin's Creed - Origins\d3dcompiler_47.dll

Sorun: Korsan sürümün hatalı olması.
Çözüm: Orijinal sürümün alınması.

Çözüm
Yani çözüm yok mu ?
Orjınal mi almak lazım
Şöyle bir şey daha var aynı oyun dosyalarını farklı pc attım ve çalıştı. Sorun benım PC'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…