Çöken Windows'tan RDR2 Save dosyası nasıl kurtarılabilir?

Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı açtığım anda sadece siyah ekran ve imleç haricinde başka hiçbir şey gelmiyor, Windows'un çöktüğünü düşünüyorum ve bu nedenle format atacağım ama RDR2 Save'ini almam lazım ama bilgisayarın ekranına siyah ekran ve imleç haricinde başka bir şey gelmediği için erişemiyorum. Save dosyamı nasıl kurtarabilirim? Benim için o save çok önemli yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Eğer Steam'den oynuyorsanız Steam Cloud aktif ise herhangi bir sorun çıkmaz. Saveler otomatik olarak oraya kaydedilir. Yani saveyi manuel olarak kaydetmenize gerek yok.

Maalesef ki Steam üzerinden değil Epic Games üzerinden oynuyorum RDR2'yi.
Rockstar Launcher ve Epic Games Save'leri kaydediyor.

Diğer soruna gelirsek: Windows + E yapınca dosya klasörü açılıyor mu?

Mobil üzerinden ulaşabilir miyim save dosyasına?

Ayrıca Windows + e yapınca da olmuyor.

Google'da bazı oyunlar için unlock save dosyaları var eğer RDR 2 için varsa indirip save dosyasına atarsanız bütün bölümler açılacaktır istediğiniz yerden devam edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yazık ki hayır, oyuna girdiğiniz zaman otomatik PC'ye indiriyor ve giriyor.

Benzer sorunu Windows 7'de yaşıyordum. Explorer.exe devreye girmediği için yaşanıyordu. CTRL + alt+ delete ile Görev Yöneticisi'ni açın ve "yeni görevi çalıştır'a" basıp, "explorer.exe" yazın bir.

Görev Yöneticisi de açılmıyor hocam, tuş kombinasyonları ile açılan hiçbir şey açılmıyor maalesef 😭.

Görev Yöneticisi de açılmıyor hocam, tuş kombinasyonları ile açılan hiçbir şey açılmıyor maalesef 😭.
Format dışı bir fikir gelmiyor hocam. Tabi format belleği ile tamir etmeyi deneyin veya kurtarma modu ile önceki Windows görüntüsü varsa ona geri dönün.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı