Çöken Windows'tan RDR2 Save dosyası nasıl kurtarılabilir?

Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı açtığım anda sadece siyah ekran ve imleç haricinde başka hiçbir şey gelmiyor, Windows'un çöktüğünü düşünüyorum ve bu nedenle format atacağım ama RDR2 Save'ini almam lazım ama bilgisayarın ekranına siyah ekran ve imleç haricinde başka bir şey gelmediği için erişemiyorum. Save dosyamı nasıl kurtarabilirim? Benim için o save çok önemli yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Bilim adamları PC ile ilgilenmiyorlar hocam. Dalları var tabii bir sürü ama PC bilimi diye yok.
Bir de hocam ben az bile kalırım, diğer hocalarıma nazaran. Rahatsız ediyorsa bildirimleri kapatın, zaten her yazdığıma bildirim almanız çok saçma.

Format dışı bir fikir gelmiyor hocam. Tabii format belleği ile tamir etmeyi deneyin veya kurtarma modu ile önceki Windows görüntüsü varsa ona geri dönün.

Kurtarma modu dediğiniz olayı nasıl yapacağım biraz bilgi verebilir misiniz?

Format USB'si hazırlayın ve onu takın, format ekranı geldiği zaman sol altta "Bilgisayarımı onar." kısmı oluyor. Ona basın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
umarım bu video size yardımcı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı