Çökme sorunu için minidump analizi

koraex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yeni aldığım sistemim dün ve bugün neredeyse aynı saatlerde bir anda donup siyah bir ekranda “your device just ran into a problem and needs to restart” hatasını verdi. Bunun sebebi ne olabilir? Minidump dosyaları aşağıda(ayrıca gece oyun indirirken bilgisayar açık kalmıştı sabaha doğru yine bir minidump dosyası oluşmuş). Masaüstü bilgisayar bu arada ve sorunun RAM kaynaklı olmasına ihtimal veriyorum.

Eh çözmeye uğraşıyoruz biz de. : ) hadi bekle bakalım, şanslıysan ilk seferde gol olur.
Hocam bu kısımdaki LeaugeClientUx sistem çöktüğünde açık olan tek uygulama olan bu uygulamayı mı gösteriyor yoksa sorunun bunla bir ilgisi var mı?
1760640258296.png

Hocam bu kısımdaki LeaugeClientUx sistem çöktüğünde açık olan tek uygulama olan bu uygulamayı mı gösteriyor yoksa sorunun bunla bir ilgisi var mı?
1760640258296.png
Bunun dışında hata kodunu buldum hocam
ntkrnlmp.exe hata buymuş çözüm yolları ise şöyleymiş;
1760640449423.png

Valorant veya LoL oynuyor musun ya da sistemde kurulu mu?
Oynarken çökmedi mi bir tanesi zaten? 19:58'deki öyleydi. Sistem ne RAM'e ne SSD'ye yazabildi orada NTFS.SYS hatası da var benim yolladığımda, VGK.SYS'de. Üstte Bluescreenview'da görebilirsin.

Hiç sanmıyorum, zira anakarttan anakarta değişir o bulduğun çözüm ve Drivereasy'den yapay zeka çevirisi gelmiş yanıt. EIST ne mesela? Intel Speed Step, sen AMD kullanıyorsun.

Sen EXPO kapalı yaptın değil mi testleri? Yapmadıysan yap.

Oynarken çökmedi mi bir tanesi zaten? 19:58'deki öyleydi. Sistem ne RAM'e ne SSD'ye yazabildi orada NTFS.SYS hatası da var benim yolladığımda, VGK.SYS'de. Üstte Bluescreenview'da görebilirsin.

Hiç sanmıyorum, zira anakarttan anakarta değişir o bulduğun çözüm ve Drivereasy'den yapay zeka çevirisi gelmiş yanıt. EIST ne mesela? Intel Speed Step, sen AMD kullanıyorsun.

Test dediğin hangi testler? Memtest86 yaparken veya PSU testi yaparken EXPO açıktı hocam 6000Mhz'di yani.

LoL oynuyorum bu arada bilgisayar 2 veya 3 sefer LoL'de çöktü zaten.

Test dediğin hangi testler? Memtest86 yaparken veya PSU testi yaparken EXPO açıktı hocam 6000Mhz'di yani.
Tek tek RAM testlerini yaparak EXPO kapalıyken bakacaksın sisteme - evrendeki her test önce varsayılan/default durumlarda test edilir, sonra özelliklerine gidilir, adım adım.

Neyse tek tek test yaptığında yazarsın yoksa burası bayağı sohbete dönecek, bende dinleneyim. İyi akşamlar.

LoL oynuyorum bu arada bilgisayar 2 veya 3 sefer LoL'de çöktü zaten.
Tamam işte LoL'ün ilk kelimesi League değil mi... sen oradan sorun çözmeye çalışacaksan ben çekiliyorum konudan.

Tek tek RAM testlerini yaparak EXPO kapalıyken bakacaksın sisteme - evrendeki her test önce varsayılan/default durumlarda test edilir, sonra özelliklerine gidilir, adım adım.

Neyse tek tek test yaptığında yazarsın yoksa burası bayağı sohbete dönecek, bende dinleneyim. İyi akşamlar.

Tamam işte LoL'ün ilk kelimesi League değil mi... sen oradan sorun çözmeye çalışacaksan ben çekiliyorum konudan.
Tamam hocam sizi de baya yordum çok uzadı konu zaten. Ben artık bir şekilde halletmeye çalışıcam size dönerim halledersem, yardımınız için teşekkürler.

Merhaba,

Acer Nitro 5 AN46 model notebook var. PC arka planda FurMark açıkken ya da başka bir oyun açıkken kapanmıyor, PC boşta olduğu zamanda ise 10 saniye sonra sürekli resetliyor kendisini. 0x1e gibi bir sürü hata alıyorum.

Bu arada windows 11 kurarken %10 u geçemeden resetliyor makina ssd değiştim ram değiştim termal macun yeniledim

Merhaba,

Acer Nitro 5 AN46 model notebook var. PC arka planda FurMark açıkken ya da başka bir oyun açıkken kapanmıyor, PC boşta olduğu zamanda ise 10 saniye sonra sürekli resetliyor kendisini. 0x1e gibi bir sürü hata alıyorum.

Bu arada windows 11 kurarken %10 u geçemeden resetliyor makina ssd değiştim ram değiştim termal macun yeniledim
Hocam ben RAM'i 6000MT/s'den 4800'e çekip hallettim yeni konu açın siz de isterseniz burada çoğu kişi göremez yazdığınızı muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı