Steam Çöktü mü?

Daha fazla  
Steam çöktü mü? 10-15 dakikadır siteden veya uygulamadan ulaşamıyorum.

1716850053457.png

Biriside yazdığımı doğrulamış ve konu sahibi çözümlemiş moderatörlerde çözümlemeyi kaldırmışlar. anlamıyorum ben bu forumun moderasyonunu.

Birkaç saat önce de çözümünü önce benim attığım konuya sonradan bir mod arkadaş yazıp kendini çözüm işaretlemiş,sağolsun güzel çalışıyorlar.Konun cevabı bakımda evet.

Biriside yazdığımı doğrulamış ve konu sahibi çözümlemiş moderatörlerde çözümlemeyi kaldırmışlar. anlamıyorum ben bu forumun moderasyonunu.
Aynı cümlede hem sanırım hem yanlış olmasın yazmışsınız hocam. Doğruysa doğrudur, yanlışsa raporlamasınlar bari demişsiniz resmen. Çözüm beklemek hoş değil. 🙃

Konu sahibinin sorununu çözmüşse ve çözüm atmışsa bundan daha farklı ne olabilir?

Her yanlış bilgi raporunda yazıyor hocam, "emin olmadığınız konular hakkında yorum yapmayın" üstüne arkadaş ekstra eminsiz olma kelimeleri kullanmış. Adminlerin bazen garip davranışları olduğu doğrudur fakat bu hamle pek de yanlış gelmedi bana.
Şöyle düşünün mesela: Çözülmüş konuların kaldırılmama sebebi ne? Başka insanlar arattığında çözüm bulmak. Bir kişi Google'a Steam çöktü mü yazıp karşısına "sanırsam(yanlış olmasın) bakımda." çıktığı zaman bir cevap alabilmiş olacak mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı