Steam çöktü dostlar. Sebebini bilmiyorum. Bari çarşamba çökmeseydi XP kasacağız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam çöktü dostlar. Sebebini bilmiyorum. Bari çarşamba çökmeseydi XP kasacağız.
XP nasıl kasıyorsunuz? Seviyemi yükseltmek istiyorum ama nasıl XP kasacağım hakkında fikrim yok.Steam çöktü dostlar. Sebebini bilmiyorum. Bari çarşamba çökmeseydi XP kasacağız.
XP nasıl kasıyorsunuz? Seviyemi yükseltmek istiyorum ama nasıl XP kasacağım hakkında fikrim yok.
CS'ye yeni başladım, online oynamıyordum normalde. Forumu da biraz taradım ama bilgi bulamadım. Kızmana gerek yoktu.Her hafta salıyı çarşambaya bağlayan gece bakım oluyor alışın artık yeni bir işte değil.
CS XP'sinden bahsediyorum kanka.XP nasıl kasıyorsunuz? Seviyemi yükseltmek istiyorum ama nasıl XP kasacağım hakkında fikrim yok.
CS'ye yeni başladım, Online oynamıyordum normalde. Forumu da biraz taradım ama bilgi bulamadım. Kızmana gerek yoktu.
CS XP'sinden bahsediyorum kanka.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.