Çözüldü Steam Çöktü mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burikkk

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Dünden beri Steam'e giriş yapamıyorum. Masaüstünden tıklıyorum açılmıyor. Görev yöneticisinde açık gözükmesine rağmen açılmıyor. Yönetici olarak başlatmayı denedim olmadı. Uyumluluk modunda denedim olmadı yine de. Sizlerde de böyle mi yoksa sorun bende mi? Sorun bende ise çözümü nedir?

Çözüm
Arkadaşlar hallettim. Steam'i tekrardan yükleyip eski kurulu dosyaların üzerine yeniden kurulum yaptım. Düzeldi..
Arkadaşlar merhaba. Dünden beri Steam'e giriş yapamıyorum. Masaüstünden tıklıyorum açılmıyor. Görev yöneticisinde açık gözükmesine rağmen açılmıyor. Yönetici olarak başlatmayı denedim olmadı. Uyumluluk modunda denedim olmadı yine de. Sizlerde de böyle mi yoksa sorun bende mi? Sorun bende ise çözümü nedir?

Yok bende bir şey, sil yükle yap.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır herhangi bir sorun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı