ortasekerlikahve Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:46 #1 Discord ve Instagram hesaplarım 1 gün ara ile çalındı fakat bu olay olduktan sonra yeni hesaplar açtım falan vesaire ama masaüstündeki çöp kutusuna sürekli böyle bir dosya düşüyor. Sizce bu ne olabilir?
Discord ve Instagram hesaplarım 1 gün ara ile çalındı fakat bu olay olduktan sonra yeni hesaplar açtım falan vesaire ama masaüstündeki çöp kutusuna sürekli böyle bir dosya düşüyor. Sizce bu ne olabilir?
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 822 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 23:26 #11 Kasım_0 dedi: Çok teşekkür ederim hocam üslubunuz çok güzel her mesajı açıklayarak ve kibar bir şekilde yazıyorsunuz teşekkür ederim açıklama için. Genişletmek için tıkla... Konuya olan ilginiz ve alçakgönüllülüğünüz için minnettarım. Yorumunuz benim için çok değerli. Sormak istediğiniz herhangi bir konu olursa forumda olacağım. Etiketlemeniz yeterli. Artı 0 Eksi
Kasım_0 dedi: Çok teşekkür ederim hocam üslubunuz çok güzel her mesajı açıklayarak ve kibar bir şekilde yazıyorsunuz teşekkür ederim açıklama için. Genişletmek için tıkla... Konuya olan ilginiz ve alçakgönüllülüğünüz için minnettarım. Yorumunuz benim için çok değerli. Sormak istediğiniz herhangi bir konu olursa forumda olacağım. Etiketlemeniz yeterli.