(ÇÖZÜLDÜ)Enabling Quartz Extreme (QE/CI) Sorunu 10.6.8

archenteron

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce ki konumda ( Kurulum sonrası gri ekran (Resimli) | Technopat Sosyal belirttiğim üzere Snow leopardı kurmayı ve 10.6.8'e başarı ile update etmeyi becerdim. Fakat bir sorunum var ; update etmeden önce Quartz extreme devrede idi yani görüntüler akıcı idi, fakat 10.6.8'e yükselttikten sonra devreden çıktı. Çözünürlüğü ayarlayabiliyorum fakat quartz'ı ayarlamaya çalıştığımda yani devreye soktuğumda açılışta boş mavi ekran çıkıyor ve kilitleniyor. Ekran kartım geforce 9600 GT. Kext'leri düzenleyip device id 'mi yazdım. NvEnabler ve Natit'le denedim ikiside olmadı. Yardım ederseniz sevinirim.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum sorunun çözümünü. Monitörümde sadece VGA girişi var, DVI'yı VGA'ya dönüştüren 3 TL'lik bir aparatla sorunu aştım. Yani ekran kartının DVI çıkışınını kullanacaksınız. Bu arada 10.6.8'i tam performanslı başarılı bir şekilde kurmayı başardım. Lion veya Mountain Lion kurmayı deneyim mi sizce? Arada çok fark var mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı