Çözüldü macOS Mojave Yüklerken Panic Apple Report Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mockingbird09

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Hp notebookuma MacOS Mojave 10.14.5 yüklemekteydim. Tabi ki hata aldım. Zaten BIOS ayarlarını yaparken tüm ayarlar olmadığı için sadece Legacy Support devreye soktum otomatik olarak Secure boot kapandı. Yardımcı olursanız sevinirim.

402833
402834
402836
402837

HP Pavilion bc017NT
Core i7 6700HQ
GTX 960M
16 GB RAM DDR4
1 TB HDD + Samsung 860 Evo 250 GB

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-06-10 at 12.59.42.jpeg
    WhatsApp Image 2019-06-10 at 12.59.42.jpeg
    139,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu imaj ile dener misin ?
Yanıtınız için teşekkürler lakin indirdim ve yeniden sürücüye yazdım ve yeniden boot etim aynı BIOS ayarlarıyla sadece configlere dokunmadan direk olarak yüklemeyi seçtim. Bir süre sonra yazılar gitti siyah boş bir ekran geldi, 5 ile 10 dk arasında bekledim bir şey olmadığını fark edip bilgisayarı kapadım.

Yanlış işlem yapmışsınız. HD 530 içeren olanı yapacaktınız. O configi silin ve HD 530 olanı dediğim şekilde yapın. Sorun olursa Inject Intel işaretleyip dene.
Bu sefer doğru configi şetim ama and random seed ten sonra sitem kendini yeniden başlatıyor. Bir de ek olarak siz ''Inject Intel işaretleyip dene'' demiştiniz. Bunu nasıl yapcağımı bilmiyorum. İlginiz için yeniden teşekkürler.

Clover ekranında options > graphics injector bölümde olur.
Sorun devam ederse orijinal config dosyası ile deneyip ınject ıntel işaretle. Config dosyasının yedeğini almadıysan en baştan USB yazdır ve o şekilde dene.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı