Bildiğim kadarıyla siz ya da başkası işaretlerse işleniyor profile. Moderasyon işaretlediğinde işlenmiyordu.
Hemen atıyorum.Hangi konu? Profilde çözüm gözükmüyor.
Direkt ss olarak atayım. Bu konuydu bildirimi de gelmişti ama şuan bildirim de gitmiş çözüm yazısı da gitmiş. Çok garip. Hem benim mesajım hem de başka birinin mesajı çözüm olarak işaretlendi. Belki o anlık bir bug olmuştur.Hangi konu? Profilde çözüm gözükmüyor.
Evet hem ona vermişler hemde ben de çözüm olarak gözüküyordum 2 kişinin aynı anda mesajları çözüm olabiliyor mu bilmiyorum ama bana da moderasyon ekibi yanıtınızı çözüm olarak işaretledi diye bir mesaj geldi. Sonrasında silinmiş çok garip.Çözümü Görkem Say isimli üyeye vermişler diye görüyorum.
Olabilir ama neyse dediğim gibi önemli değil.Bir şekilde herhangi bir sebepten ötürü geri alınıp başkasına verilmiştir. Bilmiyorum.
Buna en net cevabı moderasyon ekibi verecektir.
Evet öyle olması lazım.Her çözüm için 10 puan mı veriliyormuş?
öyle olması lazım.
Evet 10 puan.
Evet öyle olması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.