Çözüldü Realtek ünlem sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aylak Adam!

Hectopat
Makaleler
1
İnternete giremiyorum şuan telefondan yazıyorum. Bilgisayarı kapattım 1 saat sonra tekrar açtım ve pc internete girmedi.

Aygıt yöneticisin'de realtek'in üzerinde ünlem var. Çift tıklayıp baktığımda böyle diyor "Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)
{İşlem başarısız}
İstenen işlem başarısız oldu."

Buyurun aygıtın donanım kimliği:
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_85051043&REV_09
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_85051043
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_020000
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_0200

İnternet sürücüsünü telefona indirdim sonra pc'ye atıp kurdum. Ama sorun hala devam ediyor.

Microsoft fixit'i nasıl çalıştıracam. Telefondan yazıyorum. PC internete girmiyor. Yani o sayfaya ulaşamıyorum.

Sorunu kendi kendime çözdüm.

Hemen bu sorunu nasıl çözeceğinize geçeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki'leri uygulayın sadece siz oradan 5'e basacaksınız. (video'da 1:51'de gözüküyor.) Bilgisayarınızın yeniden başlayıp güvenli moda girmesi gerek.

Güvenli mod girdikten sonra Aygıt yöneticisini açın. 1.png

Ağ bağdaştırıcıları kısmından realtek olana çift tıklayıp özellikler penceresini açın. 2.png

Üstten sürücü sekmesine tıklayın. İlk önce devre dışı bırakıp daha sonra ise kaldır diyelim ve bu aygıtın sürücü yazılımını sil tikini işaretleyelim. Daha sonra Tamam'a tıklayalım ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. 3.png

Sorun çözülmüştür.

Ben bilgisayarı yeniden başlattığımda modemim'deki "LAN1" ışığı yandı. ve bilgisayar açıldığında sürücü çoktan otomatik olarak yüklenmişti elle sürücü yüklemedim. Bunuda not olarak düşeyim dedim.

Modemimi merak edenler olursa modemim: Air5650TT (Air airties demek çok bilgisiz insan var o yüzden yazdım. Bilmeyenler öğrensin dedim.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı