ahmeytheyt Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #111 16986 dedi: Kardeşinizi tokatlarken Discord'dan kendisinin engellediğini itiraf ettiren video çekip atın buraya inanalım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o kadarına gerek yok rahat bırakın insanı Key'i versin iş bitsin.
16986 dedi: Kardeşinizi tokatlarken Discord'dan kendisinin engellediğini itiraf ettiren video çekip atın buraya inanalım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o kadarına gerek yok rahat bırakın insanı Key'i versin iş bitsin.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Ocak 2021 #112 Birisi42 dedi: Tamam şimdi yavaşça oluyor olay ama hala Key ortalarda yok. Bence arkadaş bu konu açılır açılmaz atmalıydı Key'i. Genişletmek için tıkla... Cezası varmış.
Birisi42 dedi: Tamam şimdi yavaşça oluyor olay ama hala Key ortalarda yok. Bence arkadaş bu konu açılır açılmaz atmalıydı Key'i. Genişletmek için tıkla... Cezası varmış.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 19 Ocak 2021 #113 Neyse 24 saat geçsin bakalım neler olacak. Arkadaş Key'i verirse bir sorun kalmayacak. Ki verecektir zaten bence. Bana kardeşin engelleme olayı biraz saçma gelse de günahını almak istemem şimdi arkadaşın.
Neyse 24 saat geçsin bakalım neler olacak. Arkadaş Key'i verirse bir sorun kalmayacak. Ki verecektir zaten bence. Bana kardeşin engelleme olayı biraz saçma gelse de günahını almak istemem şimdi arkadaşın.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Ocak 2021 #114 Linuxginar dedi: Cezası varmış. Genişletmek için tıkla... Şu an yok ama. Eğer ki verseydi arkadaş derdi zaten.
Linuxginar dedi: Cezası varmış. Genişletmek için tıkla... Şu an yok ama. Eğer ki verseydi arkadaş derdi zaten.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #115 Konu sahibi Key'i aldığını söyleyene kadar konu kapanmamalı.
ahmeytheyt Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #116 İnşallah verir ve diğer takas yapan da doğrular eğer verildiği kanıtlanmassa işte o zaman sıkıntı büyük o zaman kızmak gerekebilir.
İnşallah verir ve diğer takas yapan da doğrular eğer verildiği kanıtlanmassa işte o zaman sıkıntı büyük o zaman kızmak gerekebilir.
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #117 Dostum Key daha elime ulaşmadı ki konu kapansın. Key elime ulaştığı gibi yazıp konuyu kilitlemelerini rica edeceğim.
Dostum Key daha elime ulaşmadı ki konu kapansın. Key elime ulaştığı gibi yazıp konuyu kilitlemelerini rica edeceğim.
hacıbaba36 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 667 Çözümler 1 19 Ocak 2021 #118 Profil fotosuna da atamızı koymuş yazık. Böyle insanlar maalesef kişisel menfaatleri için böyle değerli insanları veya dinimizi kullanıyor.
Profil fotosuna da atamızı koymuş yazık. Böyle insanlar maalesef kişisel menfaatleri için böyle değerli insanları veya dinimizi kullanıyor.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 19 Ocak 2021 #119 mRekt dedi: Dostum Key daha elime ulaşmadı ki konu kapansın. Key elime ulaştığı gibi yazıp konuyu kilitlemelerini rica edeceğim. Genişletmek için tıkla... Aynen.
mRekt dedi: Dostum Key daha elime ulaşmadı ki konu kapansın. Key elime ulaştığı gibi yazıp konuyu kilitlemelerini rica edeceğim. Genişletmek için tıkla... Aynen.
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #120 mRekt dedi: Dostum Key daha elime ulaşmadı ki konu kapansın. Key elime ulaştığı gibi yazıp konuyu kilitlemelerini rica edeceğim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar, key elime ulaştı. Birazdan yeni konu oluşturup anahtar çekiliş yapacağım. Beklemede kalın. Çekiliş, kısa bir çekiliş olacak.
mRekt dedi: Dostum Key daha elime ulaşmadı ki konu kapansın. Key elime ulaştığı gibi yazıp konuyu kilitlemelerini rica edeceğim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar, key elime ulaştı. Birazdan yeni konu oluşturup anahtar çekiliş yapacağım. Beklemede kalın. Çekiliş, kısa bir çekiliş olacak.