[Çözüldü] Technopat Sosyal'de dolandırıcılık Swaff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok hocam küçücük çocuğa dava açacak halim yok.

Hesabı vermesine gerek yok Key'i versin yeter dediğim gibi hocam takas takasdır bu arada ricam olsun kardeşinize zarar verecek bir şey yapmayın dersini almıştır zaten umarım.

Tamam konu sahibi de söyledi daha da uzatıp rencide etmeyin adamı.

Her şey 24 saat içinde belli olacak. Umarım kardeşiniz yapmıştır.

Siz tam olarak nesiniz ki yani o arkadaşın böyle bir şey yaptığına kesin kanaat getiriyorsunuz anlamadım.
24 saat içinde umarım Key'i verirsiniz. 5TL'lik Key için değmez.
Siz de burada adam akıllı bir kanıta sahip olamadığınız için kimseye dava açamazsınız. Açarsanız suçlu duruma siz düşersiniz direk.
Davayı ben filan açmayacağım ne alaka? Arkadaş kanıtları attıktan sonra adam kardeşim yaptı demeye başladı? Bunu yaptıktan sonra aynı bahaneyi diyen herkese inanalım o zaman. Yapması gerekeni yapsın affolur.

Davayı ben falan açmayacağım ne alaka? Arkadaş kanıtları attıktan sonra adam kardeşim yaptı demeye başladı? Bunu yaptıktan sonra aynı bahaneyi diyen herkese inanalım o zaman. Yapması gerekeni yapsın affolur.

Hayır ben de tam olarak inanmıyorum zaten. Sadece kesinlikle eminmiş gibi yalan söylüyormuş gibi üstüne gitmeyin.

Hayır ben de tam olarak inanmıyorum zaten. Sadece kesinlikle eminmiş gibi yalan söylüyormuş gibi üstüne gitmeyin.
Tamamdır hocam. Bir daha böyle olay olmasın da. Forumda bile dolandırmaya başlarlar filan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı