Çözüldü Windows Yönetici yetkisini kaybettim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Malekith

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
SmartScreen'in kapalı olması problemi vardı, o problemi çözmek için netplwiz'e girip yönetici yetkimi kontrol ettim ama çıkış esnasında hata ile Cihaz Sahibi seçeneğini seçerek çıktım yani şuan administrator grubunda yer almıyorum ve yönetici olarak çalıştırılması gereken netplwiz dahil hiçbir şeye erişemiyorum. Yönetici olarak açılan uygulamalarda kullanıcı adı ve parolası gerekmektedir hatası veriyor. Nasıl kendi hesabıma tekrar administrator vereceğim?

Daha konu onaylanmadan sorunu çözdüm, sırasıyla anlatıyorum.

Başlat'ı açın, bilgisayarı kapatma yerine tıklayın ve Shift'e basılı tutarak Yeniden Başlat butonuna basın. Gelişmiş başlangıç bölmesi gelene kadar basılı tutun. Oradan doğru güvenli modda başlatabiliyorsunuz, güvenli modda başlattığımda Administrator oturumu açıldı. O oturumdan şuan ki hesabıma tekrardan yönetici yetkisini verdim ve sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Kral benim yaşadığımda sanırım aynı sorun hiçbir şeyi yönetici olarak açamıyorum Win+r komutlarından halletmeye çalıştım o sekmeleri de açmıyor, bekletiyor bir 5dk sonra hata veriyor yetki yok diye. Güvenli mod kurabilmek için ise yönetici çalıştırmak lazımmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı