Malekith
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
SmartScreen'in kapalı olması problemi vardı, o problemi çözmek için netplwiz'e girip yönetici yetkimi kontrol ettim ama çıkış esnasında hata ile Cihaz Sahibi seçeneğini seçerek çıktım yani şuan administrator grubunda yer almıyorum ve yönetici olarak çalıştırılması gereken netplwiz dahil hiçbir şeye erişemiyorum. Yönetici olarak açılan uygulamalarda kullanıcı adı ve parolası gerekmektedir hatası veriyor. Nasıl kendi hesabıma tekrar administrator vereceğim?
Daha konu onaylanmadan sorunu çözdüm, sırasıyla anlatıyorum.
Başlat'ı açın, bilgisayarı kapatma yerine tıklayın ve Shift'e basılı tutarak Yeniden Başlat butonuna basın. Gelişmiş başlangıç bölmesi gelene kadar basılı tutun. Oradan doğru güvenli modda başlatabiliyorsunuz, güvenli modda başlattığımda Administrator oturumu açıldı. O oturumdan şuan ki hesabıma tekrardan yönetici yetkisini verdim ve sorun çözüldü.
Daha konu onaylanmadan sorunu çözdüm, sırasıyla anlatıyorum.
Başlat'ı açın, bilgisayarı kapatma yerine tıklayın ve Shift'e basılı tutarak Yeniden Başlat butonuna basın. Gelişmiş başlangıç bölmesi gelene kadar basılı tutun. Oradan doğru güvenli modda başlatabiliyorsunuz, güvenli modda başlattığımda Administrator oturumu açıldı. O oturumdan şuan ki hesabıma tekrardan yönetici yetkisini verdim ve sorun çözüldü.
Son düzenleme: